Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μέθυσε, τον πήρε ο ύπνος και..ξύπνησε 160 χιλιόμετρα μακριά! (Βίντεο)

Έζησε έναν Γολγοθά!

7 Οκτωβρίου 2019 17:52
Μέθυσε, τον πήρε ο ύπνος και..ξύπνησε 160 χιλιόμετρα μακριά! (Βίντεο)

O Ζόζεφ Φέργκι μετά από μεθύσι, κάλεσε ένα Uber για να τον γυρίσει σπίτι και τον πήρε ο ύπνος σε αυτό, αλλά όταν ξύπνησε βρέθηκε 160 χιλιόμετρα μακριά και με περίπου 400 λίρες λιγότερες. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα του συμβεί αυτό. Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης: Δείτε τι θα γίνει αν βουτήξετε ένα αβγό σε ξίδι και μετά σε σιρόπι!

Ο 20χρονος διασκέδαζε με την παρέα του στο ATIK του Εδιμβούργου όταν κατά τις 5:00 τα ξημερώματα κάλεσε ένα Uber, προκειμένου να τον γυρίσει σπίτι, με την συγκεκριμένη διαδρομή να είναι περίπου στα 15 λεπτά.

Αφού είχε πίει λίγο παραπάνω, δεν άργησε να τον πάρει ο ύπνος, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει περίπου 3 ώρες μετά. Αντί όμως να βρίσκεται στο Λέιθ όπου μένει, άνοιξε τα μάτια και είδε ένα άγνωστο μέρος!

Αφού ανέβασε ένα video στο Snapchat, ζητώντας από τους φίλους του να τον βοηθήσουν, διαπίστωσε πως είναι στο Κιρκκουμπράιτ.Μία πόλη που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό του!

Μάλιστα, η διαδρομή αυτή είχε χρεωθεί κανονικά στον λογαριασμό του, από τον οποίο είχαν ήδη αφαιρεθεί 395 λίρες.

Από εκεί τη στιγμή λοιπόν ξεκίνησε ο Γολγοθάς της επιστροφής του, ο οποίος περιελάμβανε 7 λεωφορεία και τρένα, σε ένα ταξίδι που κράτησε πάνω από 12 ώρες!

Ένας 19χρονος ψάχνει για μια εβδομάδα που πάρκαρε το αμάξι του μετά από ξέφρενο μεθύσι!

Είχε πάει με τους φίλους του σε ένα διήμερο φεστιβάλ μουσικής, αλλά ξέχασε που το είχε παρκάρει μετά από μεθύσι. Ένας 19χρονος στην Αγγλία ξέχασε πού πάρκαρε το αυτοκίνητό του και το αναζητά, χωρίς αποτέλεσμα, εδώ και μία εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Μετά από βαρύ μεθύσι, ξύπνησε και είδε στο κρεβάτι του μία τραβεστί. Η αντίδρασή του; Θα σας σοκάρει!

Ναι αυτό έπαθε ένας 19χρονος στην Αγγλία και το αναζητά, χωρίς αποτέλεσμα, εδώ και μία εβδομάδα.

Ο Κόνορ Σπίαρ ταξίδεψε από το Πλίμουθ στο Μπρίστολ το προηγούμενο Σάββατο, προκειμένου να παρακολουθήσει το «Tokyo World festival» που ήταν προγραμματισμένο για 21-23/9.

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά την πρώτη μέρα, όμως την δεύτερη όταν πήγε μαζί με την παρέα του να πάει το αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να το βρει.

Μάλιστα παρά το ψάξιμο που έριξε, δεν κατάφερε να το βρει με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι του χωρίς αυτό.



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγε εκεί μαζί με την μητέρα του, αλλά παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να το βρει, αφού το μόνο που θυμάται είναι πως το είχε αφήσει δίπλα σε κάτι θάμνους.

Μάλιστα μιλώντας στην Mirror είπε πως δίνει 100 λίρες σε όποιον τον βοηθήσει να το βρει.

Απίστευτο: Επιχείρησε να μεταφέρει ξύλα! Είχε ξεχάσει, προφανώς, να υπολογίσει το πιο βασικό! Δυστυχώς έγινε το μοιραίο! (Video)

Απίστευτο! Οδηγός επιχείρησε να μεταφέρει ξύλα είχε ξεχάσει, προφανώς, να υπολογίσει το πιο βασικό! Δυστυχώς έγινε το μοιραίο! Το αυτοκίνητο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του οδηγού!

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ένας οδηγός υπέρ εκτιμά τις δυνατότητες ενός αυτοκινήτου… Σοκ! Ελαστικό «βόμβα» σκάει στο πρόσωπο του οδηγού! (Video)

Εχετε δει ποτέ φορτηγάκι να κάνει σούζα;

Θα το δείτε στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share