Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επικό! Επόπτης διαιτητής ήταν τύφλα στο μεθύσι! (Video)

Ξεκαρδιστικό!

24 Σεπτεμβρίου 2019 14:08
Επικό! Επόπτης διαιτητής ήταν τύφλα στο μεθύσι! (Video)

Στην Τσεχία ένας επόπτης διαιτητής, ο οποίος κατανάλωσε πολλά παραπάνω ποτηράκια ήταν τύφλα στο μεθύσι, ωστόσο ήθελε να είναι σωστός στη δουλειά του! Διαιτητής πέθανε την ώρα του αγώνα (video)

Τι και αν τρίκλιζε; Πήγε στο γήπεδο, φόρεσε τη στολή του και στήθηκε στη γραμμή που του είχε ανατεθεί. Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα δύσκολα. Όχι μόνο είχε δυσκολία να σταθεί. Αλλά ζορίζονταν ακόμη και να περπατήσει.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει. Και το ελεύθερο του ενός γκολκίπερ επιβάλλει στον επόπτη να τρέξει προς το κέντρο του γηπέδου. Μόνο που επιχείρησε για το σπριντ και έμεινε στην… εκκίνηση!

Όσοι ήταν στις εξέδρες θα ήταν αδύνατο να μην τον αντιληφθούν. Πολλά πειράγματα, αλλά τόσα βίντεο και… τσουπ! Viral o επόπτης μας….

Το χειρότερο συνέβη όταν επιχείρησε ξανά να κάνε σπριντ και σωριάστηκε στο έδαφος! Ο κόσμος φώναξε «φάουλ» και στη διάσωσή του επόπτη έσπευσαν οι σεκιούριτι του γηπέδου. Ο διαιτητής, πάντως, ήταν απτόητος. Επέτρεψε στον βοηθό του να συνεχίσει το παιχνίδι.

Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Θερμό επεισόδιο με τον Γάλλο διαιτητή! (Video)

Θερμό επεισόδιο και έντονο διάλογο με τον Γάλλο διαιτητή, είχε κατά τη διάρκεια του 4ου σετ του αγώνα του με τον Ρούμπλεβ για το US Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Τρομοκρατημένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής ζήτησε από τον Έλληνα τενίστα να κάνει γρήγορα για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Να τονίσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε αρκετές φορές παρατηρήσεις από τον Γάλλο διαιτητή, ενώ πήρε warning τόσο για on-court coaching, όσο και για παραβίαση των 25 δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Πρέπει να αλλάξω», είπε σε έντονο ύφος στον διαιτητή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με εκείνον να του απαντάει πως ήταν πολύ αργά και πως έπρεπε το παιχνίδι να ξεκινήσει.

Αυτό έκανε τον Έλληνα τενίστα έξαλλο, με τον ίδιο να απαντάει σε έντονο ύφος απευθυνόμενος στον Γάλλο διαιτητή: «Δε με νοιάζει, κάνε ότι θες, είσαι ο χειρότερος. Για κάποιο λόγο έχεις κάτι απέναντι μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι! Δώσε μου warning, δε με νοιάζει».

Νικ Κύργιος show: Έφτυσε προς τον διαιτητή και έφυγε από το γήπεδο λέγοντας «είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε»! (video)

Ασυγκράτητος ήταν για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος, αυτή την φορά στο τουρνουά του Σινσινάτι όπου ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, τα έβαλε με τον Ιρλανδό διαιτητή Φέργκους Μέρφι τον οποίο περιέλουσε με... κοσμητικά επίθετα. Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε από το Σινσινάτι!

Η αρχή έγινε στο δεύτερο σετ, όταν του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. Λέγοντας κάποια… γαλλικά, ο Κύργιος ζήτησε να αποχωρήσει για την τουαλέτα.

Ο Μέρφι αρνήθηκε το αίτημά του, όμως ο Ελληνοαυστραλός πήρε δύο ρακέτες και προχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Η κάμερα τον «έπιασε» να τις χτυπάει στο πάτωμα, ενώ επέστρεψε στο κορτ κρατώντας δύο διαλυμένες ρακέτες.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα», ενώ μετά το τέλος του ματς του είπε: «Είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε».

Μάλιστα, κάποια στιγμή κάνει κίνηση σαν να φτύνει προς το μέρος του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share