Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η νεαρή κοπέλα τραγουδάει σαν άγγελος και ο πιανίστας δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του! (Video)

Ετοιμαστείτε να μείνετε έκπληκτοι μόλις ακούσετε τη φωνή της !

26 Σεπτεμβρίου 2019 21:20
Η νεαρή κοπέλα τραγουδάει σαν άγγελος και ο πιανίστας δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του! (Video)

Η νεαρή κοπέλα τραγουδάει σαν άγγελος και ο πιανίστας δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Εξαφάνιση μυστήριο 32χρονης τραγουδίστριας από το σπίτι της στην Αθήνα! Συγκλονίζει η μητέρα της

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Charice, η οποία θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει αξιοσέβαστη στο είδος της. Ο θρύλος της μουσικής και δημοφιλής στιχουργός /παραγωγός David Foster ήταν ο μέντοράς της τραγουδίστριας και όπως θα δείτε στο βίντεο βγαίνουν μαζί στη σκηνή. Η Charice ερμηνεύει το δημοφιλές κομμάτι «All By Myself» σε μια ιδιαίτερη και εκπληκτική εκτέλεση.

Κάθε τραγουδιστής θα μπορούσε να διαβεβαιώσει πως το εν λόγω κομμάτι είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτεί μια μεγάλη φωνητική έκταση. Όταν ακούσετε τη νεαρή θα αντιληφθείτε ότι οι βασικές της επιρροές είναι η Celline Dion και η Whitney Houston. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ικανότητες που φτάνουν σε ένα τέτοιο επίπεδο που σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το παρακάτω βίντεο και να περιμένετε μέχρι η Charice να φτάσει στην κορύφωση του κομματιού με τις ιδιαίτερα ψηλές νότες. Αυτό είναι ένα αληθινό ταλέντο. Πατατηρώντας ότι ο ίδιος ο David Foster μένει έκπληκτος, αισθάνεται κανείς δέος. Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετικά, υπέροχη και σουρεαλιστική εμπειρία.

Απολαύστε την νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί:

Σοκ:Τραγουδίστρια σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή από πυροτεχνήματα! (Video)

Ασύλληπτη τραγωδία επί σκηνής καθώς η Ισπανίδα τραγουδίστρια Τζοάνα Σάινθ, σκοτώθηκε μπροστά σε 1.000 θεατές, όταν μηχανισμός με πυροτεχνήματα εξερράγη μπροστά της! Τραγωδία: Ζευγάρι σκοτώθηκε μετά το γάμο του! (Video)

Όλα συνέβησαν με την λήξη του show, με τα πυροτεχνήματα να είναι προγραμματισμένα να εκραγούν με το φινάλε. Η άτυχη τραγουδίστρια, ωστόσο, στάθηκε πολύ κοντά στον μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη του πυροτεχνήματος να τραυματιστεί στο στομάχι και να σκοτωθεί μπροστά στους θεατές, που ούρλιαζαν από τρόμο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως απλά άκουσαν έναν κρότο και μετά μέσα στις σπίθες είδαν την τραγουδίστρια να πέφτει αιμόφυρτη.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, δήλωσε στον Τύπο: «Μας αναφέρθηκε ένα δυστύχημα στην περιοχή Las Berlanas, όπου μια συσκευή με πυροτεχήματα εξερράγη στη σκηνή με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share