Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Ζευγάρι σκοτώθηκε μετά το γάμο του! (Video)

Ανείπωτη θλίψη!

25 Αυγούστου 2019 10:04
Τραγωδία: Ζευγάρι σκοτώθηκε μετά το γάμο του! (Video)

Τραγική κατάληψη είχε για ένα νεαρό ζευγάρι η τελετή του γάμου του. Φεύγοντας από το δικαστήριο το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και των δύο! Τραγωδία στην Εύβοια: Σκοτώθηκε 42χρονη μητέρα δύο παιδιών!

Ο 19χρονος Harley Morgan και η 20χρονη Rhiannon Boudreaux έβγαιναν από τοπική οδό σε αυτοκινητόδρομο. Το φορτηγάκι έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πίσω από το αυτοκίνητο του ζευγαριού βρισκόταν εκείνο της μητέρας και της αδελφής του γαμπρού οι οποίες και έγιναν μάρτυρες του φρικτού τροχαίου.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει» είπε λίγο αργότερα η μητέρα του αδικοχαμένου νέου, Κένια. «Έχω ακόμα πάνω μου το αίμα του παιδιού μου. Προσπάθησα να τους βγάλω και τους δυο από το αυτοκίνητο» συμπλήρωσε. «Αυτή η εικόνα θα με στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν θα την ξεχάσω. Ποτέ δεν θα φύγει. Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο θα βρίσκομαι στη γη».

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε.

Όπως είπε η Κένια, το ζευγάρι ήταν μαζί από το σχολείο και ήταν πολύ χαρούμενοι που θα ξεκινούσαν την κοινή τους ζωή. Εκτός από τον πολιτικό γάμο είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν και θρησκευτικά στις 20 Δεκεμβρίου με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Σοκ: Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τις τελευταίες του διακοπές στην Αντίπαρο έκανε ο 56χρονος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bugatti, που σκοτώθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 56χρονος βρισκόταν για διακοπές στην Αντίπαρο με την αδελφή του και την ανηψιά του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας."

Η τραγική μοίρα ενός 75χρονου: Πέρυσι έχασε τον γιο του, σήμερα σκοτώθηκε ο ίδιος σε τροχαίο!

Σκοτώθηκε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος από το χωριό Σπήλαιο Τριγώνου στην Ορεστιάδασετροχαίο, όταν το Ι.Χ αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ξέφυγε απ’ την πορεία του στην επαρχιακή οδό Δικαίων – Σπηλαίου. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας! (photos)

Το δυστύχημα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συνέβη μετά τις 10 το πρωί, αλλά το αυτοκίνητο με τον θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό του εντοπίστηκε αργότερα από διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που έφτασαν μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό του. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Δικαίων λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου.

Ήταν ένα ακόμα τραγικό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του ηλικιωμένου που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα και ενώ πήγαινε από το Σπήλαιο στο Τρίγωνο, αφού πέρυσι έχασε τον γιο του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share