Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όταν οι γάτες συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι το αποτέλεσμα απλά είναι ξεκαρδιστικό! (Video)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

19 Αυγούστου 2019 10:40
Όταν οι γάτες συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι το αποτέλεσμα απλά είναι ξεκαρδιστικό! (Video)

Τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και σύντροφοι που δεν θα σε προδώσουν ποτέ! Ακούμε συχνά ότι η προσωπικότητα του ιδιοκτήτη απεικονίζεται στα κατοικίδια τους! Παρακάτω θα δείτε τις γάτες που μάλλον θα ήθελαν να είναι άνθρωποι!

Αυτή την φορά η ομάδα του Athensamgazine.gr βρήκε ένα εκπληκτικό βίντεο με γάτες που συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι! Και όμως μια γάτα μπορεί να τρομάξει μια αρκούδα... (Video)

Αν δείτε τι κάνουν οι γάτες αυτές θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

H απεγνωσμένη προσπάθεια μιας γάτας να πιάσει ψάρι σε παγωμένη λίμνη έγινε viral! (Video)

Μια γάτα στο Σενιάνγκ της Κίνας όπως θα δείτε στο βίντεο, που έχει γίνει viral, προσπαθεί απελπισμένα να πιάσει ένα ψάρι σε μια παγωμένη λίμνη, χωρίς να μπορεί να καταλάβει την έννοια του πάγου.

Κι ενώ το αιλουροειδές μπορεί να μην κατάφερε να φάει το ψάρι, πήρε ένα πολύτιμο μάθημα. Η ζωή είναι σκληρή. Ξέρεις γιατί σε ακολουθεί η γάτα σου παντού;

Γάτα βλέπει το θάνατο του Μουφάσα και..το διαδίκτυο λιώνει!

Ο θάνατος του Μουφάσα από την ταινία ο Βασιλιάς των λιονταριών είναι ο θάνατος που έχει συγκλονίσει τα παιδικά μας χρόνια. Τουλάχιστον όσοι ήμασταν παιδιά την δεκαετία του 90.

Η επική αυτή στιγμή δεν άφησε αδιάφορη μια γάτα. Καθώς λοιπόν, "παρακολουθούσε" την ταινία, αναστατώθηκε όταν ο Μουφάσα πεθαίνει.

Η αντίδραση της ανεκτίμητη!

Δείτε το βίντεο:

Η γάτα "Χάτσικο" που περιμένει ένα χρόνο στο ίδιο σημείο τους ιδιοκτήτες της!

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά και οι γάτες μένουν πιστές στα αφεντικά τους.. Μια ιστορία που θα σας θυμίσει εκείνη του Χάτσικο είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Η γάτα που θα δείτε περιμένει ένα χρόνο στο ίδιο σημείο τους ιδιοκτήτες της!

Συνήθως ακούμε και διαβάζουμε για σκύλους που περιμένουν μάταια τους ιδιοκτήτες τους στο σημείο που αυτοί τους εγκατέλειψαν. Αυτή τη φορά, θύμα της ανθρώπινης αδιαφορίας έπεσε μια πανέμορφη και αρχοντική γάτα. Δείτε ακόμα: H απεγνωσμένη προσπάθεια μιας γάτας να πιάσει ψάρι σε παγωμένη λίμνη έγινε viral! (Video)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της όταν αυτοί μετακόμισαν. Όπως μάλιστα αποκάλυψαν κάτοικοι περιοχής στη Ρωσία, από όπου και η φωτογραφία, στον άνθρωπο που ζήτησε πληροφορίες στο VKontakte (ρωσική έκδοση του facebook), η γάτα έτρεξε να τους προλάβει όταν απομακρύνονταν με το αυτοκίνητο, αλλα...

Από τότε και για περίπου ένα χρόνο, παραμένει στο ίδιο σημείο και τους περιμένει. Αν μη τι άλλο έχει κάνει αρκετούς φίλους που την ταϊζουν σε καθημερινή βάση.

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα: Μπορείτε να καταλάβετε τι δείχνει η φωτογραφία;

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν με την πρώτη ματιά τι ακριβώς απεικονίζει!

Το ερώτημα που τέθηκε είναι τι βλέπει κάποιος στη φωτογραφία με τους περισσότερους να απαντούν ότι πρόκειται για ένα κοράκι. Μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουμε δει! Κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Εσείς τι βλέπετε;

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μαύρη γάτα της οποίας η στάση την κάνει να μοιάζει με κοράκι. Αν αρχικά είδατε και εσείς ένα κοράκι, παρατηρήστε την καλύτερα...

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share