Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Όταν οι γάτες παριστάνουν τους ανθρώπους…

Αξιολάτρευτες!

30 Ιουλίου 2019 08:01
Όταν οι γάτες παριστάνουν τους ανθρώπους…

Τι συμβαίνει όταν οι γλυκύτατες αυτές γατούλες παίρνουν τον έλεγχο; Δείτε τα αποτελέσματα στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί! Σκύλος εδώ και 80 μέρες περιμένει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του!

Απίστευτο: Πώς είναι η ζωή κάποιου με Golden Retriever; (Video)

Έρευνες έχουν αποδείξει πως η ζωή με έναν σκύλο είναι πολύ καλύτερη από το να είσαι μόνος σου! Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου κάποιες φορές!

Τι συμβαίνει όμως όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να βιντεοσκοπήσει την καθημερινότητά του με ένα Golden Retriever;

Πραγματικά το παρακάτω βίντεο θα το απολαύσετε και αν έχετε κι εσείς κατοικίδιο θα ταυτιστείτε με κάποια σημεία!

Κουτάβι έχει λόξυγγα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι του συμβαίνει!

Η χαριτωμένη αντίδραση του κουταβιού αυτού στον λόξυγγά του.

Ο λόξυγγας είναι ακούσιες συσπάσεις του διαφράγματος που συμβαίνουν σπάνια στον οργανισμό και έχουν διάρκεια από πέντε έως δέκα λεπτά συνήθως. Λόξυγγα δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα σκυλιά.
Το κουτάβι του βίντεο που ακολουθεί έχει λόξυγγα για πρώτη φορά στη ζωή του και τα έχει εντελώς χαμένα. Κοιτά δεξιά και αριστερά, κοιτάζει πίσω του, γαβγίζει σε κάθε σπασμό και προσπαθεί να καταλάβει τι του γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως χαριτωμένο βίντεο στο Youtube που φτάνει περίπου τις 19 εκατομμύρια προβολές.

Είναι συχνό φαινόμενο για τα κουτάβια να έχουν λόξυγγα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν μεγαλώσουν μπορεί να τους ξανασυμβεί αν πίνουν γρήγορα νερό, αν φάνε γρήγορα (λόγω του ότι μεγάλη ποσότητα περιττού αέρα εισχωρεί στο στομάχι και απελευθερώνεται με τη μορφή λόξυγγα) ή ακόμα και αν είναι πολύ χαρούμενο.

Δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο:
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share