Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καταδρομείς τραγουδούν ομαδικώς το «Μακεδονία ξακουστή»! - Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση! (Video)

Οι ΕΔ στηρίζουν τον Εμμανουήλ Μπούχλη!

18 Μαρτίου 2019 15:09
Καταδρομείς τραγουδούν ομαδικώς το «Μακεδονία ξακουστή»! - Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση! (Video)

Καταδρομείς αντιδρώντας στην εκδίωξη του συναδέλφου τους έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, τραγουδώντας μαζικά το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν ενοχληθεί σφοδρώς από την αντιμετώπιση του Εμμανουήλ Μπούχλη ο οποίος τιμωρείται επειδή τραγούδησε το γνωστό πατριωτικό εμβατήριο εν ώρα άλματος κατά την εκπλήρωση του σχολείου της ΣΒΕΑ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, είχε σχολιάσει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοιωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.

H απόφαση του ΓΕΣ υποτίθεται ότι στηρίζεται στο γεγονός της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας αλλά αυτό δεν ισχύει καθώς εδώ και δεκαετίες οι αλεξιπτωτιστές βγάζουν φωτογραφίες κατά την διάρκεια των αλμάτων τους και φυσικά τα τελευταία χρόνια που είναι εφικτό τραβάνε και βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μανώλης Μπούχλης: ΕΔΕ στον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το "Μακεδονία Ξακουστή"!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), για τη διερεύνηση των συνθηκών, διατάχθηκε για τον αλεξιπτωτιστή, ο οποίος τραγουδούσε το "Μακεδονία Ξακουστή,παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας, από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών

Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ αναφέρει:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ.Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.

Αποβλήθηκε από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών ο καταδρομέας που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»
Με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

Μανώλης Μπούχλης: Αυτός είναι ο κρητίκαρος αλεξιπτωτιστής που τραγούδησε το Μακεδονία ξακουστή και τον τιμώρησαν από το ΓΕΣ!

Μανώλης Μπούχλης: Ποιος είναι ο λεβέντης Έλληνας αλεξιπτωτιστής που ράγιζε καρδιές αλλά τελικά έφαγε... καμπάνα επειδή τραγούδησε το "Μακεδονία ξακουστή"!

Μήνυμα σε όσους, όπως λέει, πούλησαν «στα χαρτιά» την Ελλάδα, όχι όμως και τους Έλληνες, θέλησε να στείλει ο νεαρός αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης.

Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο της πτώσης του σε μακεδονικό έδαφος, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή….», το οποίο σε λίγες ώρες έγινε viral.

Όπως λέει, «οι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους…».

Ποιο είναι το Κρητικό κομάντο που έγινε viral

Ο Μανώλης Μπούχλης κατάγεται από ένα ορεινό, πανέμορφο χωριό των Χανίων, το Ασκύφου Σφακίων.
Ως γνωστό, τα Σφακιά είναι μία από τις περιοχές που έχει «γεννήσει» ήρωες μαχητές, στην τουρκοκρατία και την γερμανική κατοχή αλλά και στους μακεδονικούς αγώνες.

Κι ο νεαρός Μανώλης, έχει μεγαλώσει με αυτές τις ιδέες. Είναι αθλητής και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Κατετάγη στον στρατό και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε τον πράσινο μπερέ του καταδρομέα – αλεξιπτωτιστή.

Είναι πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων και όλοι, συγγενείς και φίλοι, ένιωσαν υπερήφανοι όταν πέρασε τη σκληρή εκπαίδευση και τιμήθηκε με τον πράσινο μπερέ!

Άρχισε λοιπόν να κάνει με επιτυχία τις πτώσεις του από το ελικόπτερο. Η συγκεκριμένη πτώση έγινε επί μακεδονικού εδάφους. Τότε, κοιτάζοντας από ψηλά τη Μακεδονία συγκινήθηκε και στεναχωρήθηκε για την «πληγωμένη» όπως λέει, Ελλάδα.

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share