Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

H πτώση με αλεξίπτωτο του Κρητικού Καταδρομέα που έγινε viral! - Μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε γιατί!

Ρίγη συγκίνησης!

13 Μαρτίου 2019 11:05
H πτώση με αλεξίπτωτο του Κρητικού Καταδρομέα που έγινε viral! - Μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε γιατί!

Πώς ένα βίντεο με την πτώση αλεξίπτωτου του Κρητικού Καταδρομέα μπορεί να γίνει viral και να συγκινήσει το κόσμο!

Κι όμως γίνεται όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο!

Η πτώση του με αλεξίπτωτο μπορεί να είναι συνηθισμένη για όσους περνούν ή έχουν περάσει αυτήν την εκπαίδευση.

Tο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αιώρησής του τραγουδάει ατάραχος το στρατιωτικό εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή", σε συνδυασμό με την ατάραχη έκφραση του, τον έκαναν viral.

Ο λόγος για έναν καταδρομέα, αλεξιπτωτιστή που σύμφωνα με τον παπα Ανδρέα Κεφαλογιάννη- ο οποίος κοινοποίησε δημόσια το σχετικό βίντεο - κατάγεται από την Κρήτη.

Μάλιστα ο ιερέας έγραψε στον λογαριασμό του:

"Είναι φορές που όλα όσα νιώθει ο άνθρωπος μέσα στην ψυχή του, ορίζουν και τη στάση ζωής του.

Στην περίπτωση του Καταδρομέα Μπούχλη, η καρδιά του, η ψυχή του, η θέληση του και οι αρχές του, υπαγορεύουν την πράξη αγάπης, μήνυμα παράλληλα προς τους Μακεδόνες αδερφούς μας, ότι δεν κάνουμε πίσω, δεν τους αρνούμαστε, δεν λέμε όχι στην ιστορία μας κυρίαρχα όμως, ουδείς Έλληνας είναι μόνος του.

Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι άνθρωποι, όπως μπορώ και διακρίνω με τη βοήθεια και του ράσου μου, του σχήματος μου του ορθόδοξου, μπορεί να δίνουν την αίσθηση ότι αποπροσανατολίζονται λόγω της εποχής, αποδεικνύπουν όμως κάθε μέρα πως έχουν υψηλό κριτήριο και ηθικό.

Να είσαι καλά γιε μου, καλές πορείες, να είσαι πάντα διαθέσιμος για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της.
παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης"

Γέρακας: Μαθητές τραγούδησαν το "Μακεδονία ξακουστή" και αποβλήθηκαν!

Παράκουσαν τις εντολές των καθηγητών τους και το πλήρωσαν...

Μαθητές αποβλήθηκαν από το σχολείο τους μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων διότι κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου φώναξαν συνθήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις, ενώ τραγούδησαν και το εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή".

Πρόκειται για έξι συνολικά μαθητές οι οποίοι αποβλήθηκαν από το 1ο ΓΕΛ Γέρακα γι΄αυτή τη συμπεριφορά τους καθώς οι εκπαιδευτικοί τους είχαν προειδοποιήσει να μην προβούν σε τέτοια ενέργεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από την παρέλαση οι μαθητές είχαν αναφέρει στους καθηγητές τι πρόκειται να κάνουν και βέβαια τους απαγορεύτηκε με αποτέλεσμα αρχικά να έρθουν σε αντιδικία με τους δασκάλους τους.

Στο τέλος όμως ΄"έκαναν του κεφαλιού τους" και φυσικά δέχτηκαν τις συνέπειες που ήταν η αποβολή. Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι εγκατέλειψαν τον σχηματισμό της παρέλασης. Χτες μάλιστα, κάποιοι συμμαθητές των αποβληθέντων προχώρησαν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία των νεαρών.

Το θέμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην περιοχή αλλά τόσο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όσο και οι εκπαιδευτικοί δεν θέλησαν να μιλήσουν για το ζήτημα μιας και αποτελεί πάγια θέση τους να λύνουν τα ζητήματα όπως προβλέπει η εκπαιδευτική "δεοντολογία" δηλαδή με τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share