ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

Βίντεο σοκ: Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου για 400 ευρώ!

Βίντεο σοκ: Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου για 400 ευρώ!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος, ένας άνδρας στη Βραζιλία δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άλλον άνδρα και μάλιστα, για ένα χρέος μόλις 400 ευρώ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Globo», ο 33χρονος Έλντερ Μπρούνο ντε Μέλο Άλβες περπατούσε με τη γυναίκα και το παιδί του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους μια μηχανή με δύο αναβάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (31/01) από τον Άντα Λεούση!

Ο ένας από τους δύο κατέβηκε, έβγαλε το όπλο του και μετά από έναν σύντομο διάλογο, πυροβόλησε τον 33χρονο σχεδόν εξ επαφής. Μάλιστα, μετά την εκτέλεση, ο δράστης έστρεψε το όπλο του στο παιδί του θύματος, αλλά δεν ξαναπυροβόλησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βραζιλίας, οι δράστες ήταν θείος και ανηψιός. Ο πρώτος παραμένει ασύλληπτος, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο: 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=KvTcdeQi8RM[/youtube]

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου