Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γυναίκες σταματούν την τρελή πορεία αυτοκινήτου...τρακάρωντάς το! (video)

7 Σεπτεμβρίου 2017 22:05
Γυναίκες σταματούν την τρελή πορεία αυτοκινήτου...τρακάρωντάς το! (video)

Η Φλόριντα θα βρεθεί σε λίγα 24ωρα στη δίνη του κυκλώνα Ίρμα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που εστιάζουν την προσοχή τους σε... άλλα πράγματα, όπως τρεις γυναίκες που έφτασαν στο σημείο να προκαλέσουν ζημιά στο αυτοκίνητο τους, προκειμένου να διακόψουν την πορεία ενός μεθυσμένου οδηγού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη έχουν 3 κοινά χαρακτηριστικά!

Οι τρεις γυναίκες καταδίωξαν τον μεθυσμένο οδηγό, ο οποίος έκανε... οκτάρια μπροστά τους με το αυτοκίνητο, καταγράφοντας σε βίντεο την τρελή αυτή περιπέτεια. Η καταδίωξη, μάλιστα, διήρκεσε εννέα λεπτά και ολοκληρώθηκε με τη «θυσία» του οχήματός τους, με το οποίο ανέκοψαν την πορεία του προπορευόμενου οχήματος, χτυπώντας το στο πλάι.

Ενώ βιντεοσκοπούσαν το όλο σκηνικό, η μία από τις τρεις γυναίκες είχε καλέσει το 911, τη γραμμή έκτακτης ανάγκης και είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την έκπληξη έκανε ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν όταν ξεκίνησε την ομιλία του στην Πνύκα στα Ελληνικά!

Όπως αποδείχθηκε, οδηγός του «τρελού» αυτοκινήτου ήταν η 25χρονη Μπρίτανι Σαρπ, η οποία οδηγούσε σε κατάσταση μέθης μία λευκή Σεβρολέτ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share