Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Σε αυτή την ομιλία κανείς δεν πρόσεχε τον Τράμπ: Η γυναίκα με τα παράξενα φρύδια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον (video)

28 Ιουλίου 2017 22:56
Σε αυτή την ομιλία κανείς δεν πρόσεχε τον Τράμπ: Η γυναίκα με τα παράξενα φρύδια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον (video)

Ο Τραμπ μίλησε στις αρχές της εβδομάδας στο Λευκό Οίκο με θέμα το Obamacare, με σκοπό να πείσει τους Ρεπουμπλικάνους να ψηφίσουν υπέρ της κατάργησής του στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Κατασκήνωση για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού!
Η αποτυχία του να πείσει τρεις από αυτούς, είχε ως αποτέλεσμα τη σημερινή καταψήφιση από τη Γερουσία του νομοσχεδίου για την απόρριψη του Obamacare, ένα ηχηρό χαστούκι για το κόμμα των Ρεπουμπλικανών αλλά και τον ίδιο τον Τραμπ.

Γιατί όμως η ομιλία του Αμερικανού Προέδρου δεν κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Έφταιγαν άραγε τα αδύναμα επιχειρήματα του ή μήπως υπήρξε κάποιος άλλος λόγος, ένας αστάθμητος παράγοντας που τράβηξε την προσοχή από τα όσα σημαντικά έλεγε ο Τραμπ, προκαλώντας έτσι εμμέσως την «ανταρσία»;

Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες στο Ίντερνετ, ήταν σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς την ομιλία, αφού υπήρχε ένας σημαντικός περισπασμός στο φόντο: τα φρύδια μιας γυναίκας που στεκόταν ακριβώς πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο, ακίνητη, σοβαρή και με... σχεδόν απεγνωσμένο βλέμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια κρίση; Δεν θα πιστεύετε τον τζίρο που έκανε η συναυλία των Ρέμου - Ramazzotti στο Nammos
Αυτά τα παράξενα αυτά φρύδια (και το κενό βλέμμα από κάτω τους) έγιναν αντικείμενο τρελής καζούρας στα social media, με κάποιους χρήστες να τα... κατηγορούν για τη σήμερινή ήττα του Τραμπ και άλλοι να τα χαρακτηρίζουν... χειρότερα και από το καταδικασμένο TrumpCare.

Πηγή:E-Radio.gr Viral

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share