Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ποια κρίση; Δεν θα πιστεύετε τον τζίρο που έκανε η συναυλία των Ρέμου - Ramazzotti στο Nammos

28 Ιουλίου 2017 18:07
Ποια κρίση; Δεν θα πιστεύετε τον τζίρο που έκανε η συναυλία των Ρέμου - Ramazzotti στο Nammos
Follow us on Google News

Το μεγάλο event της Μυκόνου, η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Ερος Ραμαζότι στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γέμισε μόνο τα ταμεία του Nammos αλλά και του Δημοσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο που υπάρχει σ' όλα τα σούπερ μάρκετ!

Ιλιγγο προκαλούν οι εισπράξεις της βραδιάςαφού ο τζίρος άγγιξε- σύμφωνα με πληροφορίες τα 1,6 εκατ. ευρώ- ενώ τα συνολικά έσοδα του Δημοσίου, από την είσπραξη του ΦΠΑ, έφτασαν στις 385.000 ευρώ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν άφησε τίποτα στην τύχη αφού ελέγκτες ήταν παρόντες καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, κάνοντας επιτόπιους ελέγχους. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τοποθέτησε πέντε ελεγκτές στον χώρο της συναυλίας από τις 22:30 έως τις 08:30.

Τη συναυλία παρακολούθησαν 1.300 άτομα και ο συνολικός τζίρος που πραγματοποιήθηκε και καταγράφηκε με έκδοση αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές, ανήλθε στα 1,6 εκατ. ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν άκρως ερωτικά τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές με στόχο την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ' όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, όπως έχει προναγγείλει η ΑΑΔΕ.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share