ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΗΧΤΗ Έλληνα τραγουδιστή για το “The Voice”: “Δεν πήγα ως coach γιατί πιστεύω στην μουσική κι όχι στην κατανάλωση των παιδιών”!!! (PHOTO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΗΧΤΗ Έλληνα τραγουδιστή για το “The Voice”: “Δεν πήγα ως coach γιατί πιστεύω στην μουσική κι όχι στην κατανάλωση των παιδιών”!!! (PHOTO)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλώντας στη κάμερα του Happy Day αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να είναι coach στο The Voice.

«Μου έχει ζητηθεί να είμαι… Θα το έκανα εάν ήμουν 100% σίγουρος ότι αυτές οι εκπομπές έχουν ως στόχο τη μουσική και όχι την κατανάλωση των παιδιών… Ίσως στην περίπτωση αυτή θα το έκανα» Μάλιστα…. Άραγε για ποια από τις τέσσερις θέσεις;

Αν πάμε με την λογική θα καταλήξουμε στη θέση της Μελίνας Ασλανίδου που είναι του ίδιου μουσικού ύφους. Και αφού εκείνος δεν ήταν σίγουρος οτι η εκπομπή δεν έχει στόχο την κατανάλωση παιδιών η δήλωσή του είναι “μπηχτή” τόσο για την Μελίνα, όσο και για τους υπόλοιπους coaches που είπαν ναι και πήραν τη θέση.

gossip-tv.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου