Ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν: Ποιες εκπομπές έκαναν πρεμιέρα σήμερα

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025, έχει ήδη ξεκινήσει επισήμως η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ενημέρωση, ενώ οι σειρές και τα ψυχαγωγικά προγράμματα αναμένονται να κάνουν πρεμιέρα αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την επιστροφή των βασικών ενημερωτικών εκπομπών, που θα καλύψουν την επικαιρότητα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Διαβάστε επίσης
Οι εκπομπές που έκαναν σήμερα (25/08) πρεμιέρα
Στον ΣΚΑΪ η μέρα ξεκίνησε νωρίς με την εκπομπή «Πρώτη Εικόνα» στις 5:00 το πρωί με τους Άκη Παυλόπουλο και Μάρω Καρούση, ενώ στις 6:00 έκανε πρεμιέρα το «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο όπου προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας και του κόσμου, με αναλύσεις και ζωντανές συνδέσεις.
Οι παρουσιαστές επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αστειεύονταν με τους τηλεθεατές που τους περίμεναν. Ακόμα ο Δημήτρης Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά «Υπάρχει μια διεύρυνση, έχουμε πάρει τουλάχιστον 3 κιλά» αναφερόμενος, για τα κιλά που απέκτησε από τις καλοκαιρινές διακοπές.
Στην συχνότητα της ΕΡΤ ξεκίνησε η εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζος και την Κατερίνα Δούκα, στις 5:30. Η καθημερινή πρωινή εκπομπή έλλειψε τόσο στους παρουσιαστές όσο και στους τηλεθεατές. Οι παρουσιαστές επέστρεψαν ανανεωμένοι και τόνισαν πως και φέτος η θεματολογία θα εστιάζει στην πολιτική και την κοινωνική επικαιρότητα, με ζωντανές συνεντεύξεις και αναλύσεις.
Στο OPEN, η μέρα ξεκίνησε επίσης νωρίς, με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στις 6:00 το πρωί με τον Μάνο Νιφλή και τον Γιάννη Κολοκυθά. Οι δύο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό, ξεκινώντας μαζί τη μάχη της πρωινής ενημέρωσης.
Ακολούθησε στις 10:00 το πρωί το «Newsroom» με τον Γιώργο Σιαδήμα, συνεχίζοντας την ποιοτική ενημέρωση του δημόσιου καναλιού. Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε το κοινό του και το καλωσόρισε λέγοντας: «Καλημέρα και καλή μας αρχή! Είμαι ο Γιώργος Σιαδήμας και θα ‘μαστε μαζί, όχι μόνο για τις επόμενες δύο ώρες, αλλά και για όλη τη σεζόν. Ξεκινάμε σήμερα, η πρεμιέρα μας, εδώ στο Newsroom θα ‘μαστε κάθε μέρα από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή από τις 10 έως τις 12.
Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω εσάς που για όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουμε καθημερινά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΕΡΤ, τον πρόεδρο, Γιάννη Παπαδόπουλο, και φυσικά στον γενικό διευθυντή ενημέρωσης και ειδήσεων, τον κύριο Βασίλη Θωμόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους».
Νέα προσθήκη στο πρόγραμμα είναι η ενημερωτική ζώνη 10:00 – 13:00 με την εκπομπή «Δέκα παντού» που παρουσιάζουν ο Νίκος Στραβελάκης και η Μίνα Καραμήτρου, ενώ η νέα εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές τους με το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα «Καλοκαιρινές διακοπές» επισημαίνοντας πως το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Στις 9:40 το πρωί ξεκίνησαν οι «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα συζήτησαν με καλεσμένους και σχολίασαν τις τρέχουσες εξελίξεις με ένα πιο χαλαρό, αλλά πάντα εμπεριστατωμένο ύφος. Η εκπομπή ξεκίνησε με ευχάριστα αλλά και χιουμοριστικά τραγούδια με τους ίδιους να φαίνονται αρκετά ευδιάθετοι για 12η χρονιά. Οι ίδιοι είπαν χιουμοριστικά πως επέστρεψαν με περισσότερα κιλά και λιγότερα λεφτά.
Το «Live You» με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου συνεχίζει για δεύτερη σεζόν κρατώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι δύο παρουσιαστές αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ έδωσαν τις ευχές τους για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό της χρονιάς.
Στο MEGA αναμένεται να επιστρέψει το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 15:40, που υπόσχεται να κρατήσει το δυναμικό του ρόλο στην ενημέρωση, ενώ οι υπόλοιπες ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο επόμενο διάστημα.






0 ΣΧΟΛΙΑ