Ξεκίνησε η νέα σεζόν του «Σόι Σου» – Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο

Έπειτα από έξι χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, το «Σόι Σου», η δημοφιλής σειρά που διατήρησε υψηλή τηλεθέαση ακόμη και στις επαναλήψεις της, επιστρέφει δυναμικά με νέο κύκλο επεισοδίων. Η επιστροφή περιλαμβάνει 60 ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς του Alpha, τα οποία θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα, προσφέροντας ξανά γέλιο και αγαπημένους χαρακτήρες στο κοινό.
Το «Σόι Σου» ξανά στις οθόνες μας
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρώτου επεισοδίου, ο Ηλίας Μελέτης και η Βάσω Λασκαράκη συναντήθηκαν ξανά ως τηλεοπτικό ζευγάρι, σηματοδοτώντας την επανένωσή τους στη σειρά. Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το γύρισμα στα social media, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.
Το βασικό καστ της σειράς επιστρέφει σύσσωμο, με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε δει στο φινάλε του 5ου κύκλου, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ρένια Λουιζίδου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Στον νέο κύκλο θα προστεθούν και νέοι χαρακτήρες, εμπλουτίζοντας την ιστορία. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά ο Σταμάτης Πατρώνης.
Σχετικά με την ημερομηνία προβολής της πρεμιέρας, το κανάλι απαντά πως «όλα είναι ανοιχτά». Αν και αρχικά το «Σόι Σου» είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει στο β’ μισό της σεζόν, τον Φεβρουάριο του 2026, δεν αποκλείεται –αν το απαιτήσουν οι ανάγκες του προγράμματος να κάνει πρεμιέρα νωρίτερα.
Το Σόι σου: Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά για το reunion – Συγκίνηση στην επιστροφή τους
Η επιστροφή της σειράς «Το Σόι σου» είναι γεγονός, με το ΕΚΚΟΜΕΔ να εγκρίνει χρήματα για 70 επεισόδια της ιστορικής σειράς του Alpha, που σύντομα θα βρεθεί και πάλι στις οθόνες μας, σε μια σεζόν όπου πρόκειται να δούμε… πολλή κωμωδία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλο το προηγούμενο καστ θα παίξει, εκτός της Μίρκας Παπακωνσταντίνου (βέβαια στο ανάγνωσμα βρισκόταν κανονικά) και η ιστορία θα έχει χρονικό άλμα έξι χρόνια μετά.
«Εγκρίθηκε ο ΕΚΟΜΕΔ και όλα βαίνουν στο να γίνει, περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις. Για εμάς η χαρά μας είναι απερίγραπτη γιατί δεν είναι δουλειά μόνο, είναι οικογένεια, είναι παρέα και ωραίο κλίμα. Είναι όλη αυτή η επιτυχία όλων αυτών των χρόνων και των χρόνων των επαναλήψεων που στην ουσία τώρα θα την ξαναζήσουμε όντας πάλι όλοι μαζί.
Είναι μια σειρά πολύ feel good, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας που ψάχνουν όλοι σε όλες τις σειρές, να απευθύνεται σε όλη την οικογένεια χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, να αφήσεις το παιδί να το δει μόνο του κλπ. Είναι κάτι το οποίο πέτυχε και ελπίζουμε να ξανά πετύχει. Εμείς ξέρουμε ότι στα τέλη του καλοκαιριού θα ξεκινήσουμε γυρίσματα, αν όλα πάνε καλά με σκοπό να βγει κάποια στιγμή, ακόμα δεν ξέρουμε πότε, ποιες μέρες θα παίζει κλπ», έχει πει ο Μελέτης Ηλίας για την επιστροφή της σειράς.
Η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου με όλους τους ηθοποιούς να διαβάζουν, να συζητάνε και να γελάνε.






0 ΣΧΟΛΙΑ