Τηλεθέαση 22/9: Ανατροπή στη μάχη Κουσουλού – Ευαγγελάτου! Ποιος πέρασε μπροστά στο δυναμικό κοινό

Οι «Αποκαλύψεις» του Πέτρου Κουσουλού ανέβασαν αισθητά τα ποσοστά τους στη δεύτερη ημέρα προβολής και άλλαξαν τα δεδομένα απέναντι στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου. Η δεύτερη ημέρα της τηλεοπτικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Νίκο Ευαγγελάτο είχε διαφορετική εικόνα από εκείνη της πρεμιέρας. Τα ποσοστά τηλεθέασης της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου έφεραν σημαντική μεταβολή στο δυναμικό κοινό, με τις «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1 να καταγράφουν αισθητή άνοδο και να περνούν μπροστά από το «Live News» του MEGA στον μέσο όρο. Μία ημέρα νωρίτερα, το «LiveNews» είχε καταφέρει να διατηρήσει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1. Ωστόσο, στη δεύτερη αναμέτρηση οι αριθμοί διαφοροποιήθηκαν, με τον Πέτρο Κουσουλό να ενισχύει σημαντικά την επίδοσή του.
Στο 21,9% οι «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1
Στο δυναμικό κοινό, οι «Αποκαλύψεις» σημείωσαν μέσο όρο 21,9%, καταγράφοντας άνοδο 6,4 μονάδων σε σχέση με το 15,5% της πρεμιέρας. Η εκπομπή κινήθηκε ανοδικά κατά τη διάρκεια της μετάδοσής της και σε ένα από τα τέταρτα έφτασε μέχρι και το 26,9%. Αναλυτικά, τα ποσοστά στα τέταρτα διαμορφώθηκαν σε 17,2%, 21,6%, 21,9%, 26,8%, 26,9%, 23,5%, 23,6%, 20,5%, 18% και 18,6%. Η εικόνα ήταν διαφορετική από την πρώτη ημέρα, όταν η εκπομπή είχε ξεκινήσει με υψηλότερο τέταρτο, αλλά στη συνέχεια παρουσίασε σημαντική υποχώρηση όσο προχωρούσε η μετάδοση. Στη δεύτερη ημέρα, αντίθετα, οι «Αποκαλύψεις» κατάφεραν να διατηρήσουν τις επιδόσεις τους σε υψηλότερα επίπεδα και να κλείσουν με μέσο όρο που τους έδωσε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό απέναντι στον βασικό ανταγωνιστή τους.
Στο 19,8% το «Live News»
Το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου κινήθηκε επίσης σε υψηλά επίπεδα, αλλά ο μέσος όρος του στο δυναμικό κοινό διαμορφώθηκε στο 19,8%. Την προηγούμενη ημέρα η εκπομπή είχε σημειώσει 20,8%, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά μικρή υποχώρηση. Τα τέταρτα του «Live News» ήταν 11,7%, 16,1%, 17,6%, 20,5%, 24,1%, 24,3%, 24%, 20,7%, 18,6% και 15,5%. Η εκπομπή παρουσίασε, επομένως, αρκετές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, με τα υψηλότερα τέταρτα να ξεπερνούν το 24%. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκπομπές στο δυναμικό κοινό ήταν 2,1 μονάδες υπέρ των «Αποκαλύψεων». Πρόκειται για διαφορετική εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα, όταν το «Live News» είχε βρεθεί μπροστά με διαφορά 5,3 μονάδων.
Ο Ευαγγελάτος παρέμεινε πρώτος στο γενικό σύνολο
Στο γενικό σύνολο, πάντως, η εικόνα ήταν διαφορετική. Εκεί το «Live News» διατήρησε την πρώτη θέση με 22,2%, ενώ οι «Αποκαλύψεις» ακολούθησαν με 20,7%. Το πρόγραμμα του MEGA κατέγραψε στα τέταρτά του 12,5%, 17,7%, 18,9%, 22,4%, 26,7%, 28,9%, 28,7%, 27,2%, 23,6%, 20% και 17,1%. Οι «Αποκαλύψεις» κινήθηκαν αντίστοιχα στο 14,7%, 18,9%, 17,8%, 23,5%, 24,1%, 21,8%, 23%, 22,5%, 20% και 20,6%.
Διαβάστε επίσης
Στο γενικό σύνολο, επομένως, το «Live News» διατήρησε το προβάδισμά του, ενώ στο δυναμικό κοινό οι «Αποκαλύψεις» κατάφεραν να περάσουν μπροστά στη δεύτερη ημέρα της τηλεοπτικής τους πορείας. Κλείνοντας, το «Ρεπορτάζ Τώρα» του OPEN έκλεισε στο 5,9% στο γενικό σύνολο, παραμένοντας αρκετά χαμηλότερα από τα δύο προγράμματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της απογευματινής ζώνης.






0 ΣΧΟΛΙΑ