Ριφιφί: Τρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δεν ξέραμε από τον σκηνοθέτη της σειράς Σωτήρη Τσαφούλια

Η νέα σειρά Ριφιφί, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια για την COSMOTE TV, είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ελληνικές παραγωγές των τελευταίων ετών — όχι μόνο για την συναρπαστική υπόθεσή της, αλλά και για τον τρόπο που τη δημιούργησε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.
Ακολουθούν τρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που προστέθηκαν ή αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσαφούλια.
Τρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Ριφιφί
1) Το νέο κομμάτι της προσωπικότητας του Αργύρη
Ο ηθοποιός Δήμος Γιγαντάκης, που υποδύεται τον Αργύρη, είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια το 1993 λόγω της σωματικής του διάπλασης, αλλά είχε ακλόνητο άλλοθι. Μόλις ο Σωτήρης Τσαφούλιας το έμαθε, η πληροφορία ενσωματώθηκε άμεσα στο σενάριο, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στον χαρακτήρα του.
2) Η ληστεία δε γυρίστηκε σε ένα υπόγειο
Παρά την εντύπωση που δίνει η σειρά, ότι η ληστεία διαδραματίζεται σε ένα ενιαίο υπόγειο δίκτυο, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενιαίας σκηνής.
Διαβάστε επίσης
3) Η ακραία αφοσίωση του Πάνου Βλάχου
Στη σκηνή όπου ο χαρακτήρας του Πάνου Βλάχου καταπλακώνεται από χώμα, ο ηθοποιός κρατά την αναπνοή του σε live χρόνο μέχρι να τον ξεθάψουν, δείχνοντας απόλυτη αφοσίωση και θάρρος για το ρεαλιστικό αποτέλεσμα της σκηνής.
Οι παραπάνω λεπτομέρειες δείχνουν πως το Ριφιφί δεν είναι μόνο συναρπαστικό ως ιστορία, αλλά και αποτέλεσμα σχολαστικής δουλειάς και προσοχής στις λεπτομέρειες από τη δημιουργική ομάδα.






0 ΣΧΟΛΙΑ