ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Πρεμιέρα με καθυστέρηση: Γκουντάρας – Κάκκαβα έρχονται με το «Εδώ TV» στο OPEN

Πρεμιέρα με καθυστέρηση: Γκουντάρας – Κάκκαβα έρχονται με το «Εδώ TV» στο OPEN
Έρχεται η νέα εκπομπή του Open
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με μικρή καθυστέρηση, το γνωστό τηλεοπτικό (και όχι μόνο) ζευγάρι Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα με τη νέα τους, καθαρά ψυχαγωγική, εκπομπή, «Εδώ TV».

Ενώ αρχικά η εκπομπή είχε ανακοινωθεί για τις 8 Νοεμβρίου, τελικά η πρεμιέρα μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον στις 16:00 το απόγευμα.

Θεματολογία: Το «Εδώ TV» εστιάζει αποκλειστικά στην τηλεόραση. Θα λειτουργεί ως ένα review των τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών, αναλύοντας τα θέματα, τους πρωταγωνιστές, τους παρουσιαστές και, φυσικά, όλο το παρασκήνιο που απασχολεί τον χώρο.

Η oμάδα και οι aπουσίες

Το δίδυμο Γκουντάρα – Κάκκαβα πλαισιώνεται από μια ομάδα γνωστών τηλεοπτικών ρεπόρτερ, οι οποίοι έχουν μοιραστεί έγκυρα ρεπορτάζ μέσα από διάφορα κανάλια και εκπομπές.

Στην ομάδα του «Εδώ TV» συμμετέχουν οι:

  • Σωτήρης Καραμίντζας
  • Χρύσλα Γεωργακοπούλου
  • Θοδωρής Ρακιντζής
  • Έλενα Σωτηροπούλου

Ωστόσο, υπήρξε μια σημαντική αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν θα είναι τελικά στο πάνελ της εκπομπής, καθώς δεν επήλθε συμφωνία με την παραγωγή.

Η νέα ψυχαγωγική πρόταση του ζευγαριού αναμένεται να φέρει μια νέα ματιά στην τηλεοπτική κριτική, εστιάζοντας στους ρυθμούς και το παρασκήνιο του χώρου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου