ΑΡΧΙΚΗ MEDIA & TV

Παιχνίδια Εκδίκησης 19/3: Ο Άγης βρίσκει τον κοριό που είχε βάλει η Στέλλα και…

Τι θα δούμε στο αποψινό (19/3) επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παιχνίδια Εκδίκησης, ο Άγης περνάει στην αντεπίθεση και απαιτεί απαντήσεις από την Στέλλα για τον κοριό που βρέθηκε στο διαμέρισμά του, αλλά και για τον ρόλο της Μαρίνας στην πληρωμή του ενοικίου της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παιχνίδια Εκδίκησης

Επεισόδιο 23

Ο Στέφανος έρχεται στο νοσοκομείο και προειδοποιεί τη Χρύσα να προσέχει τον Μάνο: «Από την αρχή δεν μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκε την υπόθεσή μου. Χωρίς να ελέγξει τα στοιχεία ζήτησε την απόλυσή μου. Κάτι κρύβει αυτή του η πράξη», της λέει, ενώ η Ντόρα ενημερώνει τη Μαρίνα για όσα μαθαίνει από τη Βάνα και της ζητάει να είναι προσεκτική μαζί της, καθώς είναι αδίστακτη. Στο μεταξύ, η Βάνα, έχοντας υποψίες ότι ο Πέτρος δουλεύει για τη Μαρίνα, τα χάνει όταν τον βλέπει να βγαίνει με τη Στέλλα από το σπίτι της Μάγιας και του Άγη.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα έχει μια συνάντηση με τη Μάγια έξω από το σχολείο, που καταλήγει σε καβγά. Η Κλέλια θέλει να προσπαθήσει ξανά για παιδί και ο Διονύσης ανησυχεί για το πόσο θα την επηρεάσει αυτή η διαδικασία. «Βρε μωρό μου, μήπως να το αφήσουμε; Είσαι έτοιμη πιστεύεις να μπεις ξανά σε αυτήν τη διαδικασία; Αν δεν πετύχει ξανά, θα σε ρίξει», της λέει, αλλά εκείνη θέλει.

Η Χρύσα επηρεάζεται από τον Στέφανο, θέλει να μάθει τι ρόλο έχει παίξει ο Μάνος στην παραίτησή του. Ο Μάρκος είναι διχασμένος ανάμεσα στον φόβο του να μη χάσει τη Μάγια και στο γεγονός πως δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Αγη. Η Βάνα πιέζει τον Πέτρο να της πει για ποιον λόγο παρακολουθούσε την κόρη της. Η Στέλλα ομολογεί στη Μαρίνα πως ο Πέτρος έδωσε τις φωτογραφίες του Άγη και της Μάγιας στη Βάνα και κανονίζουν να φύγει από το διαμέρισμα που της νοικιάζει. Ο Διονύσης λέει στη Μάγια πως ο Άγης την πλησίασε επειδή είχε ανάγκη τα χρήματα του πατέρα της, την ίδια ώρα που ο Άγης βρίσκει στο σαλόνι τον κοριό που είχε βάλει η Στέλλα!