ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ο Τιμωρός 10/3: Ναταλία και Πέτρος πιάνονται στα πράσα – Ποιος θα τους δει αυτή τη φορά;

Ο Τιμωρός 10/3: Ναταλία και Πέτρος πιάνονται στα πράσα – Ποιος θα τους δει αυτή τη φορά;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συνταρακτικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός» (10/3), καθώς οι εξελίξεις κορυφώνονται. Η Δομινίκη πιάνει στα πράσα την Ναταλία και τον Πέτρο να κάνουν έρωτα στην τουαλέτα, ενώ σε άλλο σημείο, ο Αντώνης που μπαίνει στο σπίτι του Μάρκου για να κλέψει το ημερολόγιο, χτυπάει την Αγγελική.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, O τιμωρός

Επεισόδιο 47

Η Έλλη και ο Αλέξης μαθαίνουν από την Εβίτα πως ο γιος τους, Φίλιππος, έμπλεξε σε καβγά με έναν δημοσιογράφο και σοκάρονται. Κυρίως η Έλλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και τρέχει στο νοσοκομείο να τον δει. Η εικόνα του Φίλιππου την κλονίζει και ρωτά τους γιατρούς για την υγεία του, αφού ο ίδιος της ο γιος δεν μπορεί να της μεταφέρει τι ακριβώς συνέβη. Τα βαριά τραύματα που φέρει έχουν σχεδόν παραμορφώσει το πρόσωπό του, αλλά προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη.

«Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα αγόρι μου. Μου φτάνει που έχεις ανοίξει τα μάτια σου», του λέει όταν τον βλέπει να προσπαθεί να της μιλήσει. Και συνεχίζει: «Θέλω πρώτα να γίνεις καλά. Δεν ξέρω πού έμπλεξες και δεν έχει νόημα να μου πεις. Απλώς να μου υποσχεθείς πως ό,τι και αν ήταν, έχει τελειώσει». Ο Φίλιππος της γνέφει με τα μάτια και η μητέρα του θεωρεί πως όλα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον. Όμως, η παρουσία ενός αστυνομικού λίγο αργότερα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και θα «δηλώσει» πως το περιστατικό μεταξύ του Φίλιππου και του Θέμη, του άντρα που τσακώθηκε, δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Ο Λεωνίδας ενημερώνεται για τη φιλοξενία της Δομινίκης στο σπίτι της Αγγελικής και βάζει μπρος ένα ακόμα πιο επικίνδυνο σχέδιο, με τη βοήθεια του Αντώνη φυσικά, για να απαλλαγεί από την παρουσία της.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου