Ο Γιώργος Καπουτζίδης για το «Παρά Πέντε»: «Γυρίσαμε σε εκείνη την εποχή που μας ένωνε το συναίσθημά μας»

Το επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε», που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου στο MEGA, λειτούργησε σαν ένα… δυνατό ταξίδι στον χρόνο. Η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε, τα social media γέμισαν σχόλια και αναμνήσεις και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος ζωντανά στην εκπομπή Buongiorno για να μιλήσει για όσα ένιωσε βλέποντας τη σειρά να «ζωντανεύει» ξανά. Ο δημιουργός του «Παρά Πέντε» δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, τονίζοντας πως η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όπως ανέφερε, τα μηνύματα που έλαβε ήταν αμέτρητα και σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα φορτισμένα συναισθηματικά.
Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για τη σειρά
«Νιώθω πολύ όμορφα, νιώθω ότι έγινε ξανά αυτό που ήθελα να πετύχω όταν έγραφα τη σειρά. Ζούμε στην εποχή που όλοι έχουν απόψεις. Αυτό που κάνει αυτή η σειρά είναι ότι σε ενώνει με το συναίσθημα ότι με την ίδια άποψη με τον άλλον. Αυτό συνέβη και το εξήγησε και πολύ ωραία η ψυχολόγος στο τέλος του επεισοδίου. Έτσι γυρίσαμε σε εκείνη την εποχή που μας ένωνε το συναίσθημά μας», ανέφερε ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος.
«Έχω λάβει αδιανόητα μηνύματα από τον κόσμο, δεν έχω προλάβει ακόμα να απαντήσω. Θα κάνω ότι μπορώ γιατί όλοι κατέθεσαν το συναίσθημά τους», συμπλήρωσε για την μεγάλη επιτυχία του επετειακού επεισοδίου και είπε: «Ενώ για πολλά χρόνια με εγκλώβισε δεν ήξερα τι να γράψω και αν θα έπρεπε να συγκριθώ. Πλέον κατάλαβα ότι μου έχει δώσει μια ελευθερία, να γράψω ότι θέλω, να σταματήσω οπότε θέλω ή να πάω σε άλλη κατεύθυνση. Έχω απελευθερωθεί. Θέλω ότι γράφω να έχει συναίσθημα».
Διαβάστε επίσης
«Θέλω να πω κάτι για τον Δημήτρη Πετρόπουλο, που είναι ένας συγκλονιστικός κακός σε αυτή τη σειρά και υπέροχος ηθοποιός. Το παράπονο που έβγαζε αυτά τα χρόνια είναι απολύτως δικαιολογημένο, γιατί έκανε σκηνές μόνο με τον Γεράσιμο, είναι ο μόνος που αυτό το κοινό βίωμα δεν μπορούσε να το ζήσει μαζί μας. Ήταν σε μια άλλη συνθήκη, οπότε είναι δικαιολογημένο αυτό το παράπονο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.






0 ΣΧΟΛΙΑ