ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Να μ’ αγαπάς (15/12): Η Φωτεινή στα όριά της – «Πώς θα μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί;»

Να μ’ αγαπάς (15/12): Η Φωτεινή στα όριά της – «Πώς θα μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί;»
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHΑ, Να μ’αγαπάς
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς» που θα προβληθεί απόψε, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, η δράση κορυφώνεται. Ειδικότερα, η Φωτεινή βεβαιώνεται πως είναι έγκυος, ενώ την ίδια ώρα ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Λευτέρη να τα βρει με την αδερφή του. Την ίδια ώρα, η Ζωή προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της από το 0.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Να μ’αγαπάς

Η Εβίτα και ο Χάρης συμφωνούν ότι η Νικαίτη πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι τους και το λένε στον πατέρα τους: «Θέλουμε η γιαγιά να γυρίσει κοντά μας. Δεν έχουμε πλέον έναν δικό μας άνθρωπο», του λένε και τον αφήνουν να το σκεφτεί. Στο μεταξύ, η Φωτεινή που βεβαιώνεται πως είναι έγκυος, πέφτει στην αγκαλιά της Ελένης: «Τι θα κάνω; Πώς θα μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί;», αναρωτιέται με δάκρυα στα μάτια.

Την ίδια ώρα, ο Αγγελος μιλά για τη μητέρα του πείθοντας τον Λευτέρη να τρυφερέψει με την αδελφή του και να μην της πηγαίνει άλλο κόντρα. Η Ζωή κερδίζει όλο και περισσότερο την εκτίμηση του Ευριπίδη (Χρήστος Μαλάκης), ο οποίος και την προσλαμβάνει. Ομως, συγκρούεται με τη Νικαίτη: «Αντί να ζεις μέσα στα πλούτη, ξαφνικά θα πουλάς κρασιά! Αν με είχες ακούσει, τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει», ισχυρίζεται και τότε η Ζωή της απαντάει: «Εξαιτίας σου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, επειδή σε άκουσα. Αλλά εσύ ποτέ δεν άκουσες εμένα».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου