ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η γη της ελιάς: Ο Στέφανος φεύγει για Γερμανία και η Μαλένα τον ακολουθεί

Ο Στέφανος φεύγει για πάντα και παίρνει μαζί του και την Μαλένα
Ο Στέφανος φεύγει για πάντα και παίρνει μαζί του και την Μαλένα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Mega Η γη της ελιάς, καθώς οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις. Η δίκη της Ασπασίας συνεχίζεται, μυστικά αποκαλύπτονται και σχέσεις δοκιμάζονται, ενώ μια απόφαση του Στέφανου φέρνει μεγάλες αλλαγές, αφού ετοιμάζεται να φύγει για τη Γερμανία παίρνοντας μαζί του τη Μαλένα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Επεισόδιο 94

Στη Μάνη, η δίκη της Ασπασίας συνεχίζεται, με τον Παρασκευά και τον Κουράκο να καταθέτουν υπέρ, ενώ η Μαργαρίτα μαθαίνει από την Αλεξάνδρα τα νέα: «Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Ο Ορέστης έφυγε, το καταλαβαίνεις; Ετσι ξαφνικά εξαφανίστηκε. Αλήθεια σου λέω, πάω να τρελαθώ», της ομολογεί. Η Μαργαρίτα μετά από αυτά ετοιμάζεται να κατέβει στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη μαθαίνει ότι ο Ορέστης της είχε πει ένα μεγάλο ψέμα. Στο μεταξύ, η Χριστιάνα ξεκινά τη συγκάλυψη του εγκλήματος: Εξαφανίζει τα ρούχα του Ορέστη από το σπίτι και αφήνει ένα πλαστό σημείωμα: «Συγγνώμη, δεν έπρεπε αφήσω να εξελιχθεί όλο αυτό μεταξύ μας. Ο,τι και να ήταν, μου τελείωσε. Ξαναγυρίζω στην Ιταλία», γράφει και είναι αρκετό για να οδηγήσει την Αλεξάνδρα σε λάθος συμπέρασμα για την εξαφάνισή του: «Υπάρχει άλλη γυναίκα, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά γιατί να φύγει έτσι σαν τον κλέφτη; Ας μου εξηγούσε», μονολογεί.

«Βασιλική, εγώ θα πάω στη Γερμανία. Θα πάρω τη Μαλένα και θα φύγουμε, αν θέλεις έρχεσαι»
«Βασιλική, εγώ θα πάω στη Γερμανία. Θα πάρω τη Μαλένα και θα φύγουμε, αν θέλεις έρχεσαι»

Η απόφαση του Στέφανου για τη Γερμανία

Την ίδια στιγμή, οι εντάσεις ανάμεσα στον Στέφανο και τη Βασιλική συνεχίζονται, με εκείνον να παίρνει μια απόφαση που τη στενοχωρεί αφάνταστα: «Βασιλική, εγώ θα πάω στη Γερμανία. Θα πάρω τη Μαλένα και θα φύγουμε, αν θέλεις έρχεσαι», της ανακοινώνει. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος μπαίνει απροειδοποίητα στο ανθοπωλείο και βλέπει τον Παρασκευά με τη Φρύνη να φιλιούνται. Τα χάνει και ταυτόχρονα τον κυριεύει η ζήλια, γεγονός που του βγάζει στην επιφάνεια τον διεκδικητικό του εαυτό. Ταυτόχρονα, η Αθηνά καλεί τον Μιχάλη στο σπίτι για φαγητό και ο Τζον δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του, με αποτέλεσμα η ένταση να ανέβει επικίνδυνα: «Τζον, σε παρακαλώ σύνελθε. Ζηλεύεις μόνο και μόνο επειδή τα έχεις κάνει εσύ και φοβάσαι ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα ίδια. Ε, όχι φίλε μου, δεν είμαστε όλοι ίδιοι», του τονίζει.

Ανατροπές στη δίκη και νέες εξελίξεις

Στο μεταξύ, ο Παυλής κάνει στροφή 180 μοιρών κι αιφνιδιάζει τη Δάφνη, ζητώντας της να κάνουν παιδί και μάλιστα άμεσα. Η δίκη συνεχίζεται και ο Λυκούργος εμφανίζει «άσο απ’ το μανίκι»: Με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου, καταφέρνει να στριμώξει την Ξένια μπροστά στην έδρα του δικαστηρίου, ενώ η έκβαση της υπόθεσης μπορεί να ανατραπεί. Την ίδια ώρα, η αστυνομία πλησιάζει επικίνδυνα στην αλήθεια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου