Η Γη της Ελιάς (09/12): Ο Μανώλης σκορπά τον θάνατο

Στο αποψινό (09/12) επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που προβάλλεται από το MEGA, το τηλεοπτικό κοινό θα έρθει αντιμέτωπο με σοκαριστικές εξελίξεις. Ο Μανώλης γίνεται πρωταγωνιστής μιας τραγικής στιγμής, με τις πράξεις του να οδηγούν σε μια απίστευτη οικογενειακή καταστροφή.
Οι αποψινές (09/12) εξελίξεις της σειράς του MEGA
Επεισόδιο 62
Ο Μανώλης ακούει στην τηλεόραση για μία περίπτωση κακοποίησης και δε σκοπεύει να την αφήσει να περάσει έτσι, ενώ η Δάφνη αποφασίζει να εξομολογηθεί στη Χριστιάνα όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και την παρακαλεί να τη βοηθήσει να πάρει το μωρό και να φύγει κρυφά από την Κρήτη. Ωστόσο, η Χριστιάνα είναι αποφασισμένη να την προστατέψει κι έτσι ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη: «Κανόνισε να μου βρεις αυτόν, που την εκβιάζει και να “τακτοποιήσεις” οριστικά αυτό το ζήτημα», του λέει ενώ ο Τζον κι η Αθηνά πιάνουν τη Φιλιώ να λέει ακόμη ένα ψέμα κι αποφασίζουν να τη φέρουν αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της. Στο μεταξύ, ο Πότης, πιστεύοντας πως η Ασπασία είναι η γυναίκα που θα μπορούσε τον κάνει ευτυχισμένο, ξεκινά ένα αδέξιο, αλλά τρυφερό φλερτ, προκαλώντας γέλιο στον Λυκούργο και την Αννα.
Διαβάστε επίσης
Η πίεση που άσκησε ο Αντώνης πιάνει τόπο, αφού η Μαρουσώ ψάχνει τρόπο για να «ξελασπώσει» τον Μιχάλη. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς και η Φρύνη καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να φέρουν ξανά κοντά τη Βασιλική και τον Στέφανο και μια ψεύτικη αφορμή, για να συναντηθούν αρκεί να αποδείξει πως αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι πολύ έντονο. Ταυτόχρονα, ο Μανώλης εισβάλλει σε ένα σπίτι και σκορπά τον θάνατο, στο όνομα της δικής του «δικαιοσύνης», ενώ η Αλεξάνδρα παρατηρεί ένα περίεργο σημάδι στο σώμα της Χριστιάνας, το οποίο ανοίγει την πόρτα σε αποκαλύψεις, που κανείς στην οικογένειά της δεν είναι έτοιμος να ακούσει.






0 ΣΧΟΛΙΑ