ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Καλημέρα Ελλάδα – «Πήρα την απόφαση να σταματήσω πριν…»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Καλημέρα Ελλάδα – «Πήρα την απόφαση να σταματήσω πριν…»
Πότε πήρε απόφαση να αποχωρήσει ο Γιώργος Παπαδάκης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μετά τη συγκινητική ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδάκη για την αποχώρησή του από το «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από 34 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, ο έμπειρος δημοσιογράφος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Με ειλικρίνεια και βαθιά συναισθηματική φόρτιση, μίλησε για την απόφασή του να κλείσει αυτό το σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής του πορείας. Αναφέρθηκε στις στιγμές που σημάδεψαν την καριέρα του καθώς και στα συναισθήματα που τον διακατέχουν σε αυτήν τη σπουδαία καμπή της ζωής του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο Πρωινό

«Πριν από την αλλαγή του χρόνου πήρα την απόφαση να σταματήσω το Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαδάκης, και συνέχισε λέγοντας «είμαι καθαρά αντιτηλεοπτικός τύπος γιατί δεν προσέχω τον εαυτό μου, θα μπορούσα να είχα βάλει και μαλλιά». «Ο πρώτος άνθρωπος που ανακοίνωσα την απόφαση ήταν η σύζυγος μου και τα παιδιά μου», αποκάλυψε λίγο μετά ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Η συνέντευξη του Γιώργου Παπαδάκη στον Γιώργο Λιάγκα

«Τα μισά χρόνια της ζωής μου είναι το Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «4 Ιουνίου σταματάμε, μετά από κάποιες ημέρες δεν θα με θυμάται κανείς. Η ζωή είναι έξω εκεί. Ξυπνούσα 2 παρά τέταρτο χωρίς ξυπνητήρι. 3 ήμουν εδώ. Ζήτησα συγνώμη σε μια δημοσιογράφο που ήταν εκεί 3 το πρωί να μου πάρει συνέντευξη, αν μας βλέπει συγνώμη. Δεν έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις. Από τις λίγες που είχα δώσει, ήταν το κορίτσι εκεί που κάθεται παρά δίπλα σου (σ.σ. Αφροδίτη Γραμμέλη)».

«Πρώτα το είπα στην οικογένειά μου και μου είπαν τα παιδιά μου ότι άργησα. Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις του κόσμου που δεν με ξέρει, αλλά του κόσμου που με ξέρει. Ο κόσμος δεν μας ξέρει από αυτό που κάνουμε στην τηλεόραση. Δεν πετάμε πέτρες. Εγώ και πέτρες πετάω και άμα δεν μου αρέσει το φαγητό δεν το τρώω. Εμείς παίζουμε τον ρόλο του ψυχολόγου στην τηλεόραση, τώρα ξέρεις πόσοι μας βρίζουν; Είναι εκτονωτικό αυτό, εγώ για τις υπόλοιπες 47 ημέρες θα δώσω αφορμή να με βρίζουν παραπάνω.

Κάποτε αυτό πίστευα, δε θέλω να εμπλακώ στην ιστορία της διαδοχής σε μια εκπομπή που μπορεί να είναι τελείως διαφορετική. Αυτό είναι υπόθεση του σταθμού, αυτή η εκπομπή δεν είναι δική μου, είναι εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θα πω άποψη. Μπορεί να έχω κάποιον στον μυαλό μου, αλλά δεν θα το συζητήσω με κανέναν, ούτε με την γυναίκα μου. Υπάρχει μια σκέψη, όχι για εκπομπή, εκπομπές τέλος, οι εκπομπές είναι για τους νέους. Υπάρχει μια σκέψη που μου αρέσει και την δέχεται ο σταθμός να κάνουμε κάποιες συνεντεύξεις με τον δικό μου τρόπο».

Τέλος, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγό του –δείτε εδώ την Τίνα Παπαδέλη-: «Η διάρκεια δεν είχε να κάνει ότι με θεωρούσα σημαντικό, ή ότι έχω έναν ικανοποιητικό μισθό, ή ότι δεν μπορούσα να φανταστώ να έρχεται κάποιος άλλος στη θέση μου, η εκπομπή αυτή ήταν τέταρτο παιδί μου. Γιώργο μεγάλωσα, μεγάλωσα. Κάτι που έχει να κάνει με τον ηλικιακό ρατσισμό, με λένε 80, σε 7 χρόνια θα είμαι 80. Οι δουλειές στο σπίτι, οι περισσότερες ώρες με τα παιδιά μου με τα εγγόνια μου αυτά θα με κρατάνε.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζήσω φυσιολογικά. Πάλι πολύ πρωί θα ξυπνάω όπως κάνω τα Σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι. Την πιο αυστηρή κριτική την έχω ακούσει από την γυναίκα μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, όλοι όσοι έχουν περάσοει από την εκπομπή, όσοι ήταν πίσω από τις κάμερες. Αλλά και στην γυναίκα μου, στην ηρωίδα μου γιατί δεν είμαι στα καλά μου. Που τα τηλέφωνα χτυπούσαν, που ξυπνούσε το πρωί, γιατί δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, είμαι νευρόσπαστος και είμαι σκληρός, πολύ σκληρός. Έχω υπάρξει άδικος»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου