ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Grand Hotel (20/10): Η στιγμή της αποκάλυψης – Ο Ρήγας φανερώνει στην Αλίκη το μεγάλο ψέμα του Άρη

Grand Hotel (20/10): Η στιγμή της αποκάλυψης – Ο Ρήγας φανερώνει στην Αλίκη το μεγάλο ψέμα του Άρη
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ANT1
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/10) της σειράς «Grand Hotel», του ANT1, θα συμβούν απίστευτα πράγματα. Ο Ρήγας αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι ο Αρης είναι ο πρώτος που γνώριζε την πρόθεσή του να πουλήσει το ξενοδοχείο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ANT1, Grand Hotel

«Μην κατηγορείς λοιπόν μόνο εμένα για όλα. Αυτή ήταν η μόνη λύση για να σωθούμε οικονομικά και σε αυτό συμφώνησε και ο Άρης Δανέζης που βοήθησε μάλιστα με αυτήν την κίνηση» είναι τα λόγια του. Η νεαρή γυναίκα γίνεται έξαλλη και δεν ξέρει ποια τι να πιστέψει για τον φίλο του Πέτρου. Τα δύο πρόσωπά που εμφανίζει την εξοργίζουν. Αποφασίζει λοιπόν να τον αντιμετωπίσει ευθέως απαιτώντας να μάθει την αλήθεια: ποιος πραγματικά είναι και τι δουλειά έχει στο Grand Hotel.

Την ίδια στιγμή, ο Ιορδάνης νιώθει ευτυχισμένος που έχει βρει τη γυναίκα των ονείρων του και δεν θέλει να χάνει χρόνο. Της κάνει πρόταση γάμου. «Τι λες; Θέλεις να με παντρευτείς; Σου υπόσχομαι να σε αγαπώ για πάντα» της λέει κι εκείνη δέχεται αφού είναι εξίσου πολύ ερωτευμένη μαζί του. Οι αρραβώνες κανονίζονται και όλοι είναι χαρούμενοι που επιτέλους στην οικογένεια Γαζή θα συμβεί ένα ευχάριστο γεγονός μετά από τα τόσα δεινά. «Δεν το πιστεύω ότι θα αρραβωνιαστώ» λέει ο Ιορδάνης στην Αλίκη όλο χαρά. «Σου εύχομαι αδελφούλη μου κάθε ευτυχία» του λέει εκείνη μέσα από την καρδιά της. Μόνο που τη χαρά του έρχεται να επισκιάζει μια επίσκεψη που δεν θα είναι τόσο ευχάριστη για εκείνον. Ο αρραβώνας του Ιορδάνη και της Ελπίδας κινδυνεύει να ματαιωθεί, όταν η μητέρα της νύφης επισκέπτεται απρόοπτα το ξενοδοχείο. Η μέλλουσα πεθερά του αντιδρά σε αυτόν τον γάμο αφού γνωρίζει τον πρότερο άκλητο βίο του γαμπρού της και δεν είναι διατεθειμένη να δώσει την κόρη της σε εκείνον.

Παράλληλα, η αφοσίωση του Χαραλάμπη στα σχέδια του Χατζημήτρου τον οδηγούν σε σύγκρουση με τη Θεώνη. «Δεν μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος. Είναι επικίνδυνος και φοβάμαι» του λέει. Εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά αδίκως. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Ρεγγίνας και όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για δολοφονία. Οι εξελίξεις ανησυχούν και κινητοποιούν την Κυβέλη, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί αιφνιδιαστικά τον Χατζημήτρο, δείχνοντας ότι αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της αλήθειας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου