First Dates: «Κοιμήθηκα 6 το πρωί σήμερα, φύγαμε για λολάκι μετά, yolo» – Η gamer που έκανε θραύση

Άλλη μια μοναδική στιγμή, απείρου κάλλους, πρόσφερε απόψε το First Dates. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκε την Άντζελα και τον Γιώργο, σε ένα ραντεβού που αν και δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, εξελίχθηκε σε μεγάλη επιτυχία.
Η Άντζελα πήγε στην εκπομπή για να βρει κάποιον με προσωπικότητα και λίγο trap. Δήλωσε θαυμάστρια του Light και εξομολογήθηκε πως περνάει φάση με «κάγκουρες». Μάλιστα, αποκάλυωε πώς πέρασε το προηγούμενο βράδυ: «Κοιμήθηκα 6 το πρωί σήμερα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Νετάκι, inspot, το καλύτερο. Φύγαμε για ένα λολάκι μετά, yolo».
Διαβάστε επίσης
Το LoL «κέρδισε» τον Γιώργο
Ο Γιώργος, από τη μεριά του, κατενθουσιάστηκε μόλις άκουσε ότι η Άντζελα είναι gamer, λέγοντας: «Όταν άκουσα ότι η Άντζελα παίζει LoL έμεινα άναυδος. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κοπέλα που να παίζει. Με ενθουσίασε, θέλω να πάμε σε νετ να δούμε αν είναι καλή».
Η Άντζελα περιέγραψε επίσης πώς περνάει τα βράδια της: «Φουλ έξω, φουλ pc. Τις προάλλες έχωσα ένα τραπ κομμάτι, freestyle. Ήξερα; Όχι. Αλλά το έκανα μόνη μου για να κάνω hustle my way out».
Ακόμη, αναφερόμενη σε μεταφυσικές εμπειρίες, είπε πως έχει βιώσει duplication αναπτήρα, με το Γιώργο να συμφωνεί και να λέει πως έχει δει duplication ανθρώπου. «Μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο αυτό το συγκεκριμένο duplication, αλλά δεν είμαι κάποια για να κρίνω», σχολίασε στην κάμερα του First Dates.






0 ΣΧΟΛΙΑ