Eurovision: Τα στυλιστικά λάθη & η μία εμφάνιση που σώζεται – Ο τελικός της κακογουστιάς;

Οι στυλιστικές επιλογές του ελληνικού τελικού
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Για άλλη μία χρονιά ο εθνικός τελικός της Eurovision έφτασε στο τέλος του, με τον Ακύλα να σαρώνει κριτές και κοινό, αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Βιέννη την ερχόμενη άνοιξη.
Πέρα από το τραγουδιστικό κομμάτι και τους παρουσιαστές, πυ κέρδισαν τις εντυπώσεις, με την Μπέττυ Μαγγίρα να μας αφήνει άφωνους με τα… κάλλη της, είδαμε και πολλές επώνυμες να δίνουν το «παρών» τη μεγάλη βραδιά, με τις στυλιστικές επιλογές τους να είναι απλώς… καταστροφή!
Βαρετές εμφανίσεις, χωρίς καμία πρωτοτυπία, καλές προσπάθειες που το ‘χασαν στην πορεία, αδιάφορες εικόνες και ένα look που πέτυχε να πιάσει τη… βάση, αφού όλες οι υπόλοιπες κινήθηκαν… κάτω του μηδενός στυλιστικά! Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.






0 ΣΧΟΛΙΑ