ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

«Έστησε καριέρα ξεφτιλίζοντας κόσμο – Ξεπεσμένος γελωτοποιός»: Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Γιώργος Λιάγκας εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, αποκαλώντας τον «ξεπεσμένο γελοτοποιό» και κατηγορώντας τον για κακόψυχη σάτιρα και πολιτικές σκοπιμότητες στο «Τσαντίρι»
Ο Γιώργος Λιάγκας εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, αποκαλώντας τον «ξεπεσμένο γελοτοποιό» και κατηγορώντας τον για κακόψυχη σάτιρα και πολιτικές σκοπιμότητες στο «Τσαντίρι»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα νέο, εκρηκτικό κεφάλαιο άνοιξε στην εγχώρια τηλεοπτική πραγματικότητα το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου. Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά,μια ιδιαίτερα σφοδρή επίθεση εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου.

Αφορμή για το ξέσπασμα του παρουσιαστή στάθηκαν τα όσα σχολίασε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεοπτικής επιστροφής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ούτε στιγμή τη βαθιά του ενόχληση για τα βέλη που δέχτηκε από τον δημιουργό την περασμένη Τρίτη.

Σε μια τοποθέτηση γεμάτη ένταση και αιχμηρές εκφράσεις, επέλεξε να ανασύρει παλαιότερες τηλεοπτικές και καλλιτεχνικές κόντρες του Λάκη Λαζόπουλου, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως βασικό παράδειγμα την πολυετή και ιστορική αντιπαράθεση του ηθοποιού με τη Μιμή Ντενίση, θέλοντας έτσι να αποδομήσει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η σάτιρα.

«Είπα ότι δεν έχω πιαστεί ποτέ στα χέρια και ότι αν θες να ξεφτιλίσεις κάποιον με τα λόγια, το κάνεις. Πιάνεται από αυτό ο ξεπεσμένος γελοτοποιός, που έλεγε επί χρόνια έλεγε για την Ντενίση ότι το τρένο παίζει καλύτερη από αυτή. Έστησε μια καριέρα χρόνων ξεφτιλίζοντας μια συνάδελφό του επί χρόνια. Έχεις εχθρό τον Λιάγκα; Θα πεις τα καλά και τα κακά. Όταν σε έναν άνθρωπο που κάνει 30 χρόνια τηλεόραση, σε μια συνάδελφό σου, βρήκες μόνο τα κακά για να γελάσεις, σημαίνει ότι είσαι κακόψυχος».

«Έστησε καριέρα ξεφτιλίζοντας ανθρώπους» – Οι βαρείς χαρακτηρισμοί

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε την τοποθέτησή του ξεκαθαρίζοντας μια παλαιότερη δήλωσή του σχετικά με τη λεκτική αντιπαράθεση, για να περάσει αμέσως μετά σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Χαρακτήρισε τον Λάκη Λαζόπουλο «ξεπεσμένο γελοτοποιό» και τον κατηγόρησε ότι έχτισε την πολυετή του διαδρομή στην τηλεόραση και το θέατρο πατώντας πάνω στην εξόντωση των συναδέλφων του.«Έστησε μια καριέρα χρόνων ξεφτιλίζοντας μια συνάδελφό του επί χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα σατιρικά σκετς του παρελθόντος για τη Μιμή Ντενίση.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής σημείωσε, ότι η εμμονή του δημιουργού να προβάλλει αποκλειστικά τα αρνητικά στοιχεία των προσώπων με τα οποία έρχεται σε ρήξη φανερώνει «κακοψυχία», προσθέτοντας ότι ένας σωστός κριτής οφείλει να αναγνωρίζει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά κάποιου που κάνει τηλεόραση για τρεις δεκαετίες.

«Μας κουνούσε χέρι στην κοινωνία ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον Τσίπρα. Γιατί στην εκπομπή του δεν παίζει όταν ξεσκίζω τον Μητσοτάκη; Με την κριτική μου τους ξεφτιλίζω όλους καθημερινά. Τα βάζω με αυτούς που θεωρώ ότι έχουν εξουσία. Τι κάνεις; Δεν βάζεις αυτά που λέω για τον Μητσοτάκη. Αυτή είναι η ξεφτίλα! Το χειρότερο είναι ότι δεν έμαθε. Κάποια στιγμή δεν έβρισκε θέατρο να παίξει. Όταν ξεφτίλισε τη Μιμή Ντενίση, την παρακαλούσε να κάνουν θεατρική σχολή μαζί. Τα ξέρετε αυτά;».

Πολιτικές σκοπιμότητες και «κομμένα» αποσπάσματα στο Τσαντίρι

Η κριτική του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 δεν περιορίστηκε στο κομμάτι της σάτιρας, αλλά επεκτάθηκε και στην πολιτική στάση που έχει κρατήσει κατά καιρούς ο δημοφιλής δημιουργός.

Ο Γιώργος Λιάγκας υπενθύμισε στο κοινό την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος στήριζε ανοιχτά την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για επιλεκτική προβολή των γεγονότων μέσα από την εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιλέγει σκόπιμα να μην προβάλλει τα αποσπάσματα στα οποία ο ίδιος ασκεί σκληρή κριτική στην τωρινή κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτή είναι η ξεφτίλα!», δήλωσε σε έντονο ύφος, συμπληρώνοντας ότι ο ηθοποιός δεν διδάχθηκε από το παρελθόν, όταν για ένα διάστημα βρέθηκε εκτός θεατρικών σκηνών. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, ισχυριζόμενος ότι παρά την άγρια σάτιρα προς τη Μιμή Ντενίση, στο παρασκήνιο την παρακαλούσε να συνεργαστούν για τη δημιουργία θεατρικής σχολής.

Το μήνυμα στους τηλεθεατές: «Μην μασάτε με σωτήρες»

Ολοκληρώνοντας τον μονόλογό του, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το τηλεοπτικό κοινό, προτρέποντάς το να διατηρεί την κριτική του σκέψη και να μην παρασύρεται από εύκολους αφορισμούς και στημένα χειροκροτήματα.

Ζήτησε από τους πολίτες να είναι υποψιασμένοι απέναντι σε όσους αυτοπροβάλλονται ως «σωτήρες» της κοινωνίας ή κρατούν μια ισοπεδωτική στάση, βλέποντας μόνο την κακή πλευρά των πραγμάτων.

«Και αυτός ο άνθρωπος τώρα και βάζει 100 άτομα να τον χειροκροτάνε. Μην μασάτε με σωτήρες! Γενικά μην είστε αφοριστικοί με σημαιούλες. Να είστε κριτικά απέναντι σε όλους μας και να βλέπετε τα καλά και τα κακά. Να είστε υποψιασμένοι στους ανθρώπους που βλέπει μόνο τα κακά. Γιατί αυτός έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πονηράδα, κάτι θέλει να κερδίσει από αυτό».

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, πίσω από τέτοιες συμπεριφορές κρύβεται πάντα σκοπιμότητα και πονηράδα, με απώτερο σκοπό το προσωπικό κέρδος, καλώντας τους τηλεθεατές να κρίνουν τους πάντες με την ίδια αυστηρότητα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου