ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ελπίδα Ιακωβίδου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βουλγαράκη στον ΑΝΤ1

Ελπίδα Ιακωβίδου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βουλγαράκη στον ΑΝΤ1
Η Ελπίδα Ιακωβίδου παίρνει θέση μπροστά από τις κάμερες στον ΑΝΤ1
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1 μπαίνει σε φάση ανανέωσης, καθώς ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν προγραμματίζονται σημαντικές αλλαγές στο πάνελ. Δύο βασικά μέλη της ομάδας αποχωρούν, δίνοντας τη θέση τους σε νέα πρόσωπα που αναμένεται να φέρουν φρέσκια πνοή στην εκπομπή.

Η Άρια Καλύβα, η οποία συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται να μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που αναδεικνύει την εμπειρία της στην τηλεόραση.

Παράλληλα, η Ελένη Βουλγαράκη ολοκληρώνει την πορεία της στο «Πρωινό» μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. Οι φήμες τη θέλουν είτε να ακολουθεί τον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, στο εξωτερικό είτε να εξετάζει ένα νέο επαγγελματικό βήμα για τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, τη θέση της Άριας Καλύβα στο πάνελ θα αναλάβει… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου