ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»
Δανάη Μπάρκα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Δέσποινα Καμπούρη έδωσε δυναμικό παρών στο φινάλε της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA και μίλησε τόσο με την πρώην συνεργάτιδά της και καλή της φίλη Δανάη Μπάρκα όσο και με τη Βίκυ Σταυροπούλου, για λογαριασμό της εκπομπής «Weekenders» στον ANT1.

«Είμαι χαρούμενη που η Δανάη δεν κατέφυγε σε τέτοια μονοπάτια»

Από τη μεριά της, η γνωστή ηθοποιός και μητέρα της Δανάης Μπάρκα δήλωσε: «Δε θα μπορούσα να λείπω από αυτή την ημέρα. Είμαι πάντα σε κάθε πρεμιέρα, σήμερα ήρθα και ως καλεσμένη, αλλά έτσι και αλλιώς θα ήμουν εδώ. Αισθάνομαι ανάμεικτα και φαντάζομαι είναι λογικό. Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι είμαι περήφανη για τη Δανάη. Θα μου πεις, ποια μητέρα δεν αισθάνεται περήφανη για το παιδί της, και θα έχεις δίκιο».

Και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι περήφανη, γιατί η αξιοπρεπής στάση της σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής από την αρχή μέχρι το τέλος, και της ζωής γενικότερα, δεν μπορεί παρά να με κάνει να νιώθω έτσι. Είμαι χαρούμενη που η Δανάη δεν κατέφυγε σε τέτοια μονοπάτια, σε ευκολίες και μαυρίλες για να επιτύχει κάτι, που ίσως να της έδιναν 1-2 μονάδες παραπάνω, αλλά κράτησε αυτό που ονειρευόταν. Ένα χαρούμενο πρόσωπο, με καλή διάθεση. Φυσικά και θα έχει κάνει λάθη. Λάθη κάνουμε όλοι και ειδικά ένα κοριτσάκι στα 27 που είναι ηθοποιός και βρέθηκε να αντιμετωπίσει όλο αυτό. Άλλα μόνο χαρά και υπερηφάνεια αισθάνομαι».

«Θα επιστρέψω δυναμικά, γιατί έχουμε πρεμιέρα»

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη για τα σχέδιά της μετά το τέλος του «Πάμε Δανάη». «Και εγώ είμαι για εκείνη περήφανη! Τώρα θα πάμε όλοι μαζί σπίτι μου. Αύριο, νομίζω θα πάω εκεί στη θαλασσίτσα μου κάτω για ένα 2ήμερο, να κολυμπήσω, να χαρώ με τα μηνύματα που έχω ήδη λάβει και με όλα αυτά που μου είπαν τα παιδιά και να επιστρέψω δυναμικά, γιατί έχουμε πρεμιέρα», ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου