ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

«Άσπαστη θέληση ή μαζοχισμός;» Η πρώτη δημοσίευση του Στάθη Σχίζα μετά την αποχώρησή του από το Exathlon

«Άσπαστη θέληση ή μαζοχισμός;» Η πρώτη δημοσίευση του Στάθη Σχίζα μετά την αποχώρησή του από το Exathlon
Τι έγραψε για τον τραυματισμό του ο Στάθης Σχίζας
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Στάθης Σχίζας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Exathlon το βράδυ του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος.

Exathlon – Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε πρόωρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο πρώην νικητής του Survivor τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του, κάτι που καθιστά αδύνατη τη συνέχιση της συμμετοχής του στο απαιτητικό ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, υπέστη κάταγμα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, γεγονός που οδήγησε στην άμεση αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, ο Στάθης Σχίζας έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στα social media, έπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ. Στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Στάθης Σχίζας βλέπουμε μια ακτινογραφία του χεριού του, την οποία έκανε αμέσως μετά τον τραυματισμό.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Exathlon λόγω τραυματισμού

«Μισή πίστα με σπασμένο χέρι. Άσπαστη θέληση ή μαζοχισμός;», έγραψε στην ανάρτησή του ο Στάθης Σχίζας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου