ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η αποκάλυψη για τη ζωή της και το Big Brother

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η αποκάλυψη για τη ζωή της και το Big Brother
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για το Big Brother και την προσωπική της ζωή
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, σήμερα, Τρίτη 6 Μαΐου. Η καταγόμενη από την Κρήτη δικηγόρος σχολίασε τον νέο κύκλο του Big Brother στον ΣΚΑΪ, ενώ μίλησε και για πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Είμαι ελεύθερη, δεν έχω σύντροφο αλλά είμαι καλά», ξεκίνησε να λέει η δικηγόρος, μιλώντας για την ζωή της μετά την συμμετοχή της στο σπίτι του Μεγάλου Αδερλφού: «Ασχολούμαι με το γραφείο μου. Στο Ηράκλειο ασχολούμαστε με όλα. Όχι τόσο πολύ με κακουργήματα ακόμα. Πονάω μαζί με τους ανθρώπους που έρχονται στο δικηγορικό μου γραφείο».

Όσον αφορά το Big Brother, στο οποίο ήδη έχουμε τα πρώτα ζευγάρια για τον νέο κύκλο, δήλωσε: «Πιστεύω κατάφερα να είμαι εξαιρετική. Δεν έχω εμφανιστεί 4 χρόνια, μόνο σε εσένα (σ.σ στην Καινούργιου). Μου λένε όλοι ότι λείπω. Μου κάνουν δώρα. Ακόμα και αυτό που φοράω είναι δώρο. Έχω λάβει μόνο καλά από αυτό. Μπορεί να ήταν ψυχοφθόρο… Όταν μου είπαν ότι είναι η τελευταία εβδομάδα, φοβόμουν που θα βγω έξω. Αν με έχει αγαπήσει ο κόσμος».

Οι προτάσεις μετά το Big Brother και η προσωπική της ζωή

«Δεν ήταν καλές προτάσεις που δέχτηκε μετά το παιχνίδι, οπότε δεν τις εκτίμησα και πολύ. Όλη αυτή την διασημότητα δεν μπορούσα να την διαχειριστώ. Η κυρία Μαραγκουδάκη μου ζήτησε από την επόμενη ημέρα ραντεβού να είμαι μόνιμη για σχολιασμό. Τώρα δεν ξέρω, γιατί όχι. Στην φάση αυτή που είμαι τώρα για το Big Brother, θα μπορούσα να το σχολιάσω», αποκάλυψε.

Για το Big Brother τώρα, είπε: «Θεωρώ ότι ο κύριος Λαγούτης είναι επιτυχημένος ηθοποιός αλλά του λείπει ένας άνθρωπος δίπλα. Αν μπορούσa να μεταφέρω κάτι στον ΣΚΑΙ, ο Βαρθακούρης είχε περισσότερο χώρο κινήσεων, εσείς όχι (σ.σ κοιτά τον Γκουντάρα), το ίδιο συμβαίνει και τον κύριο Λαγούτη. Έχει το autoque απέναντι και του λείπει ο αυθορμητισμός. Δεν μου έχει γίνει πρόταση από τον ΣΚΑΙ».

«Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις αλλά πιστεύω ότι είναι μικρογραφία του έξω κόσμου. Είναι προκλητικό να κυκλοφορούν έτσι αλλά είναι κάποιες γυναίκες που λένε θα δείξω αυτό για να μείνω παραπάνω. Η Διονυσία μέχρι ώρας δεν την έχω δει να βγάλει κάτι. Δυστυχώς δεν έχουν πάρει το μήνυμα το δικό μου. Έχει χάσει ήδη η Μαργαρίτα, σε τρεις ημέρες έχει κλατάρει η γυναίκα. Το βλέπω γιατί είπατε θα με καλέσετε και πρέπει να ξέρω», είπε σε άλλο σημείο.«Δεν έχω ερωτευτεί ακόμα. Με φλερτάρουν τα λάθος άτομα. Οι 20χρονοι τολμούν. Οι μικροί θέλουν λίγο τις μεγαλύτερες. Έχω ρίξει και εγώ τα στάνταρ μου. Μου δίνεις ελπίδα είμαι αυτό που λέμε αργομοίρα, καλομοίρα», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με αφορμή την πρόταση γάμου που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν ήμασταν στην Αμερική θα είχα ήδη κουτσούβελα. Μετά το παιχνίδι με φοβούνται περισσότερο. Λένε «αυτή είναι διάσημη, σιγά μην την προσεγγίσω», αποκάλυψε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου