Άναυδη η Δανάη Μπάρκα με τον Καβατζίκη: «Χώρισες και με τον Πάνο…»

Άναυδη η Δανάη Μπάρκα
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Σε «άβολη» θέση έφερε ο Άρης Καβατζίκης τη Δανάη Μπάρκα, όταν έκανε αναφορά στον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας Πάνο Αδαμόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Απριλίου, στην «Πάμε Δανάη», λίγο πριν περάσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να ευχηθεί σε δύο αγαπημένα της πρόσωπα.
Ο Καβατζίκης «τρέλανε» τη Μπάρκα
Όταν άκουσε το όνομα του πρώην της, η παρουσίαστρια αμέσως τράπηκε σε φυγή και ζήτησε να μπουν διαφημίσεις, μη θέλοντας να «ανοίξει» το θέμα!
Διαβάστε επίσης
- Δ.Μ.: Αυτά λοιπόν… Α! Πριν πάμε σε διαφημίσεις, έχουν γενέθλια τα μεγάλα μας αδέλφια, η Σοφία και ο Χρήστος μας, δίδυμά μας αδέλφια, τα παιδιά της κυρίας Θεώνης.
- Α.Κ.: Τα αδέρφια του Πάνου;
- Δ.Μ.: Πολύ ωραία. Χρόνια πολλά! Οικογένεια, να τους χαιρόμαστε!
- Α.Κ.: Γιατί μπορεί να χωρίζεις αλλά με την οικογένεια είσαι οικογένεια.
- Δ.Μ.: Καλά αυτό πέρα από την πλάκα και το χιούμορ που κάνουμε εμείς, οι οικογένειες και οι άνθρωποι που έχουν περάσει στη ζωή μας όπως έχουν περάσει παραμένουν αγαπημένοι μας άνθρωποι, να τους χαιρόμαστε μεγάλωσαν και τα αδέλφια.
- Α.Κ.: Α μωρέ χώρισες και με τον Πάνο το θυμήθηκα τώρα.
- Δ.Μ.: Πάμε σε διαφημίσεις! Διαφημισούλες τώρα…






0 ΣΧΟΛΙΑ