ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Άγιος Έρωτας: Οι 5 θάνατοι στο φινάλε της σεζόν – Κόβουν τα πόδια του Κλεάνθη και ξεψυχά

Άγιος Έρωτας: Οι 5 θάνατοι στο φινάλε της σεζόν – Κόβουν τα πόδια του Κλεάνθη και ξεψυχά
Άγιος Έρωτας
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Την ώρα που όλοι οι ήρωες της σειράς, Άγιος έρωτας, έχουν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις που τους φτάνουν στα όριά τους, ένας καταστροφικός σεισμός έρχεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο χάος.

Πολλές θα είναι οι απώλειες στα δύο τελευταία επεισόδια της παραγωγής, με πρώτη εκείνη της Νότας, η οποία τελικά δολοφονείται από τον Ιταλό λαθρέμπορο. Την ίδια στιγμή, ο Κλεάνθης συμφιλιώνεται με τον Χάρη, ενώ προβαίνει σε μια κίνηση απελπισίας, προκειμένου να φέρει πίσω στη Στέρνα την Ελευθερία, την ώρα που η Πόπη και ο Γιάννος ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό μαζί με το παιδί.

Παράλληλα, η Χλόη μαθαίνει από τον πατέρα Νικόλαο ότι η υγεία της Πετρούλας διαρκώς χειροτερεύει. Ετσι η νεαρή γυναίκα αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την πατρότητα του μικρού Κυριάκου. «Θέλω να σας πω κάτι που δεν το έχω πει σε κανέναν. Μόνο ο Νικόλαος το ξέρει. Θεώρησα όμως ότι πρέπει να το μάθετε κι εσείς, αν και μου είναι πολύ δύσκολο. Ο γιος μου, ο Κυριάκος, είναι παιδί του Νικόλαου. Είναι εγγονός σας». Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Πετρούλα θα θύμωνε, αφού στο παρελθόν τής είχε περάσει μια τέτοια σκέψη από το μυαλό, τελικά συγκινείται από αυτήν την είδηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου