Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα ξεχνάει τον Παύλο – Αυτός είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της

Στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Άγιος Έρωτας», ο Κυριάκος βρίσκεται άδικα πίσω από τα κάγκελα, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του, Κατρίν. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του, ο φίλος του, Πέτρος, αναλαμβάνει να του βρει τον καλύτερο δικηγόρο για την υπόθεσή του. Ο Ηλίας Παναγόπουλος, ένας έμπειρος δικηγόρος από τη Στέρνα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Όμως η υπόθεση παίρνει ενδιαφέρον γύρισμα, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Ηλίας έχει στο παρελθόν κάποια ιστορία με τη Χριστίνα, γεγονός που φέρνει ανατροπές και νέα συγκλονιστικά επεισόδια.
Ανατροπές φέρνει ο δεύτερος κύκλος
Ο Γιώργος Καραμίχος, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καταφθάνει στη Στέρνα ως Ηλίας Παναγόπουλος, στον ρόλο του δικηγόρου που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Κυριάκου Παυλίδη και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον Μαρκόπουλο, που αποκτάει έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο. Ο Ηλίας Παναγόπουλος όχι μόνο είναι ένας εξαίρετος δικηγόρος αλλά και… γέννημα θρέμμα Στερνιώτης. Εχει μεγαλώσει φτωχικά, με έναν πατέρα που δούλευε στα χωράφια των Βαρελάδων και μια μάνα που ήταν μοδίστρα.
Πέρασε δύσκολα αλλά χωρίς να του λείψει η αγάπη από την οικογένειά του. Γνωρίζει πολλούς από το χωριό, οι οποίοι δεν τον θυμούνται, καθώς έχει φύγει εδώ και χρόνια. Δείχνει καλοσυνάτος, όμως δεν αφήνει περιθώρια να τον αμφισβητήσει κανείς. Εχει αυτοπεποίθηση, νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και κινείται με την άνεση του πλούσιου ανθρώπου της καλής κοινωνίας. Δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε οικογένεια, παραμένοντας ένας περιζήτητος εργένης. Είναι έξυπνος, εύστροφος και διαθέτει χιούμορ. Είναι κορυφαίος στο είδος του και είδος του.
Ο Ηλίας Παναγόπουλος λίγο πριν τελειώσει το σχολείο ερωτεύτηκε τη Χριστίνα, την πολιόρκησε και τελικά την κατέκτησε. Δια-τήρησαν μια κρυφή σχέση για αρκετό καιρό, όμως ήξερε καλά πως οι γονείς της δεν θα τον αποδεχόντουσαν ποτέ. Ετσι, μόλις αποφοίτησε, αποφάσισε να φύγει για την Αθήνα με τη φιλοδοξία να καταφέρει να ξεχωρίσει. Η Χριστίνα δεν πέρασε ως ένα τυχαίο πρόσωπο από τη ζωή του. Υπήρξε ο νεανικός μεγάλος έρωτάς του, τον οποίο δεν έχει ξεχάσει. Και μπορεί να έφυγε από τη Στέρνα πληγωμένος, αλλά τώρα έχει επιστρέψει πετυχημένος, πλούσιος και αξιοσέβαστος. Η Χριστίνα παρόλο που αγαπά παθολογικά τον Παύλο θα εκπλαγεί με την επιστροφή του. Κι εκείνος θα γοητευτεί από εκείνη, αφού παραμένει μια εξαιρετικά ωραία γυναίκα.
Οταν ο Ηλίας μαθαίνει τη σχέση της με τον Μαρκόπουλο και όσα τους δένουν, απογοητεύεται. Από την άλλη η Χριστίνα κολακεύεται που δεν την έχει ξεχάσει. Το ερώτημα όμως είναι ποια στάση θα κρατήσει. Μήπως αρπάξει αυτήν την ευκαιρία κι επιχειρήσει να σαγηνεύσει τον παλιό της έρωτα για να καταφέρει να αποκρύψει τα στοιχεία στην υπόθεση του Παύλου και να τον χρησιμοποιήσει όπως ξέρει να κάνει; Και αν ναι, πόσο έτοιμη είναι να βρει μπροστά της… σθεναρή αντίσταση;
Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη/TV24
Πηγή: Youweekly.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ