ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Άγιος Έρωτας (2/6): Σπαραγμός πάνω από το πτώμα της Κατρίν – «Μόνο ένας άνθρωπος είναι ικανός για αυτό»

Άγιος Έρωτας (2/6): Σπαραγμός πάνω από το πτώμα της Κατρίν – «Μόνο ένας άνθρωπος είναι ικανός για αυτό»
Οι ήρωες θρηνούν την απώλεια της Κατρίν
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Άγιος Έρωτας», ο Κυριάκος και η Θάλεια θρηνούν γοερώς για τον άδικο χαμό της Κατρίν, που εντοπίζεται νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι, όπου την έριξε ο δολοφόνος της, ο Παύλος. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ευθύνεται για το φονικό και ορκίζονται να εκδικηθούν. Την ίδια ώρα, ο Αργύρης και η Δώρα αναμένονται να φτάσουν στη Στέρνα και η Χλόη να γυρίσει για να στηρίξει τη μητέρα της.

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 129

Υστερα από τον εντοπισμό του πτώματος της Κατρίν, η Θάλεια συντετριμμένη ξεσπά εναντίον του Παύλου, κατηγορώντας τον ότι τη μισούσε και είχε λόγους να τη θέλει νεκρή. «Εσύ το έκανες. Εσύ τη σκότωσες. Δολοφόνε! Κανείς άλλος δεν ήθελε το κακό της. Ηθελες να τη βγάλεις από τη μέση. Φονιά!» του φωνάζει ωρυόμενη. «Θάλεια ηρέμησε. Τι λες; Είναι δυνατόν να τη σκότωσα εγώ; Ελα στα συγκαλά σου», της απαντάει εκείνος. Η Χλόη, μαθαίνοντας τα νέα από το ραδιόφωνο, επιστρέφει στη Στέρνα για να στηρίξει τη μητέρα της.

Στο νεκροτομείο, ο Κυριάκος καλείται να βιώσει μία από τις πιο σπαρακτικές στιγμές της ζωής του, αφού πρέπει να αναγνωρίσει τη σορό της Κατρίν. Καταρρακωμένος, μιλάει για κάποιον που ήταν ικανός να της κάνει κακό, μόνο και μόνο για να σώσει τον εαυτό του. Η φράση αυτή κεντρίζει το ενδιαφέρον του Νικηφόρου, που αναφέρει πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τον ένοχο. Στη σχέση του Χάρη και της Αναστασίας τα πάντα γκρεμίζονται.

Ο Χάρης προσπαθεί να της εξηγήσει ότι η Σοφία λέει ψέματα για την εγκυμοσύνη της. «Αποκλείεται να είναι έγκυος. «Δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας εδώ και πολύ καιρό. Πρέπει να με πιστέψεις», είναι τα λόγια του. «Δεν ξέρω. Ισως το καλύτερο είναι να μην είμαστε μαζί. Είναι πολλά αυτά που μας χωρίσουν», του λέει και του ζητά να γυρίσει στη γυναίκα του! Στο μεταξύ, ο Αργύρης, μακριά από όλα αυτά, ενημερώνει τη Σμαρώ πως θα επιστρέψει από το Μαύρο Λιθάρι, αποκαλύπτοντας όμως ότι δεν θα έρθει μόνος του.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου