ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ: “Με χαρά θα σκότωνα τον πατέρα μου αν μπορούσα να αποφύγω τη φυλακή. Θα σκεφτόμουν επίσης και τη λύση της ευθανασίας!

ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ: “Με χαρά θα σκότωνα τον πατέρα μου αν μπορούσα να αποφύγω τη φυλακή. Θα σκεφτόμουν επίσης και τη λύση της ευθανασίας!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Γενικότερα δεν είναι και η πιο διακριτική παρουσία της αμερικανικής τηλεόρασης, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά φροντίζει να μας… αιφνιδιάζει, πότε ευχάριστα και πότε δυσάρεστα με τα λεγόμενά της.

Ο λόγος για τη διάσημη παρουσιάστρια και κολλητή των star, Chelsea Handler,  η οποία μάλλον δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό γα κανένα λόγο, με αποτέλεσμα κάθε φορά να εκτοξεύει πράγματα τα οποία κομματάκι σοκάρουν!

Το τελευταίο της χτύπημα, η πρόσφατη συνέντευξή της και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση: Ποια αμαρτία θα έκανες αν μπορούσες να τη γλιτώσεις! Η Chelsea όπως καταλαβαίνετε δεν μάσησε τα λόγια της και είπε: «Θα σκότωνα τον πατέρα μου. Υπάρχει ένα όριο ηλικίας και αυτός πια το έχει ξεπεράσει! Με χαρά θα τον σκότωνα αν μπορούσα να αποφύγω τη φυλακή. Θα σκεφτόμουν επίσης και τη λύση της ευθανασίας! Γενικότερα αυτή την περίοδο δε φέρνει χαρά σε κανέναν. Μόνο προβλήματα».

Πηγή:queen.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου