ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ευαγγελία Αραβανή: ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ στον εαυτό της! Δεν άντεξε άλλο – Ο «πόλεμος» που δέχτηκε ήταν πολύ επίπονος για εκείνη!!!

Ευαγγελία Αραβανή: ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ στον εαυτό της! Δεν άντεξε άλλο – Ο «πόλεμος» που δέχτηκε ήταν πολύ επίπονος για εκείνη!!!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

της Τζένης Μαυρίδη

Η Ευαγγελία Αραβανή λύγισε στις «επιθέσεις»… Τα σχόλια μερικές φορές ήταν πικρόχολα, ειδικά από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή της στο «Dancing With The Stars». Από τη μια δεχόταν διθυραμβικά σχόλια για την παρουσία αλλά και την απόδοσή της στο σόου και από την άλλη αποτέλεσε ένα πρώτης τάξεως «θύμα» πολέμου για το αν είναι καθηγήτρια χορού ή όχι. Εκείνη βγήκε και απάντησε, αλλά οι μέρες περνούσαν βασανιστικά. Ειδικά το βράδυ αποχώρησής της από το «DWTS» τα πράγματα έγιναν χειρότερα. «Έκλαιγα όλη τη νύχτα» παραδέχθηκε.

Κάθε μέρα έβλεπε τον εαυτό της να καταρρέει. Δεν άντεχε άλλο αυτή την πίεση. Ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά που την απασχολούσαν και να ξεφύγει από τη μαρτυρική καθημερινότητά της. Ο αγαπημένος της, Ηλίας Βρεττός, έβλεπε τη σύντροφό του να κλείνεται συνεχώς στον εαυτό της. Έψαχνε κάτι να κάνει, αλλά δεν ήξερε τι… Το μόνο που μπορούσε να της πει ήταν «κουράγιο, όλα θα περάσουν», αλλά η ψυχολογική κατάσταση της Ευαγγελίας δεν της επέτρεπε να κάνει όνειρα.

Μια «απόδραση» ήταν η μοναδική λύση. Ευαγγελία και Ηλίας ετοίμασαν τα πράγματά τους και έφυγαν. Πήραν τα… βουνά, αναζητώντας τη γαλήνη και την ηρεμία μακριά από τη… βαβούρα των media και των άσχημων κριτικών. Θέλησαν να βρουν τον εαυτό τους και το μαγευτικό τοπίο στα Καλάβρυτα ήταν ό,τι έπρεπε.

«Ηρέμησε, Ευαγγελία»

Η σέξι Ευαγγελία, πάντως, δεν είναι πρωτάρα! Γνωρίζει πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι των media, αλλά βρέθηκε σε τέτοιο σημείο που σήκωσε τα χέρια ψηλά. Δεν ήξερε τι να κάνει, πώς να απαντήσει, πώς να πείσει τον κόσμο ότι δεν είναι ο άνθρωπός που παρουσίαζαν τα διάφορα ρεπορτάζ. Παρ’ όλα αυτά, οι επιθέσεις που δεχόταν ήταν πρωτόγνωρες για εκείνη. Ένιωθε πως έχανε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν έβλεπε στο διαδίκτυο κριτικές και σχόλια που δεν της αρμόζουν. Εξηγούσε στον καλό της ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα κι εκείνος προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να την κάνει να ξεχαστεί. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έπαιρναν τα κλάματα.

 

«Πίκρα και αδικία, ναι, έχω νιώσει και στο χώρο της μόδας και σ’ αυτόν της τηλεόρασης», σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευαγγελία και συνέχισε: «Πιστεύω ότι τέτοιου είδους συναισθήματα υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, πόσο μάλλον στους συγκεκριμένους όπου πέφτουν περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας. Προσωπικά, ως άνθρωπος, είμαι ευαίσθητη και δεν θέλω και πολύ για να βάλω τα κλάματα. Παλιότερα αναρωτιόμουν γιατί κάποιοι άνθρωποι μου φέρονταν έτσι ενώ εγώ ήμουν σωστή απέναντί τους. Με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα ότι, καλώς ή κακώς, αυτά θα τα αντιμετωπίζω και άρχισα να σκληραγωγούμαι. Κατάλαβα ότι τέτοιου είδους καταστάσεις θα είναι αναπόφευκτες».

Πηγή: Περιοδικό Yes!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου