Έξαλλη η Χρηστίδου με τον Πανόπουλο: «Ασπίδα» για τη Γερμανού – «Δεν μπορείς να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα»

«Είναι πάρα πολύ άκομψο να αφήνεις να αιωρείται ότι κάτι συμβαίνει»
Με το μέρος της Ναταλίας Γερμανού τάχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, συζητώντας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την επίμαχη ατάκα του Δημήτρη Πανόπουλου για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του Alpha.
Η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε: «Η Ναταλία δε θα έπαιζε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο podcast, δε θα έλεγε “πάμε να δούμε τι είπα”. Θεωρώ ότι το έπαιξε για αυτόν τον λόγο, επειδή έγινε χθες το πρωί αυτό με τον Δημήτρη, να έχει μία αφορμή για να απαντήσει».
«Πρώτη φορά τα λέει ο Δημήτρης έτσι, το άλλαξε πίστα»
«Συμφωνώ με το “τα εν οίκω μη εν δήμω”. Όταν, όμως, θες κάτι να πεις, ή θα βγεις και θα πεις συγκεκριμένα κάτι για τον άλλο άνθρωπο ή μην πεις τίποτα. Είναι πάρα πολύ άκομψο να αφήνεις να αιωρείται ότι κάτι συμβαίνει και να μη γίνεσαι συγκεκριμένος, ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί και από τον κόσμο αυτό που λες», επισήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Θες, ρε παιδί μου, να πεις το παράπονό σου που σε “τρώει” μέσα σου… ή πες το ή άστο. Πρώτη φορά τα λέει ο Δημήτρης έτσι, δεν έχει ξαναπεί ότι δεν μπορούσες να δουλέψεις μαζί της ούτε ένα λεπτό. Το άλλαξε πίστα. Γενικά διαφωνώ με αυτή τη θέση. Δεν μπορείς να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν ακούσαμε κάτι συγκεκριμένο», υπογράμμισε ακόμα.
Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχθηκε: «Για εμάς που κάναμε τηλεόραση τη δεκαετία του 2000, ήταν ένα δεδομένο ότι μπαίναμε στο πλατό και περιμέναμε να δούμε ποια είναι τα κέφια του παρουσιαστή. Αυτή είναι η αλήθεια και συνέβαινε με τους περισσότερους παρουσιαστές. Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά αυτό ήταν τότε το φυσιολογικό».