ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Συνεχίζονται τα ευτράπελα στην ΕΡΤ: «Πάγωσε» παρουσιάστρια και κοιτούσε την κάμερα για 14 δευτερόλεπτα – Άργησαν να πέσουν διαφημίσεις

Συνεχίζονται τα ευτράπελα στην ΕΡΤ: «Πάγωσε» παρουσιάστρια και κοιτούσε την κάμερα για 14 δευτερόλεπτα – Άργησαν να πέσουν διαφημίσεις
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα ακόμη ατυχές συμβάν έλαβε χώρα στη δημόσια τηλεόραση και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνέβη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ των 12, χθες Πέμπτη (02/01).

Η παρουσιάστρια, Μαριάννα Πετράκη, μόλις είχε ολοκληρώσει την εκφώνησή της και περνούσε σε διαφημίσεις, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσαν οι ενότητες του καιρού και των αθλητικών.

Θυμηθείτε επίσης: Απίστευτο και όμως αληθινό κατόρθωμα της ΕΡΤ: Έβγαλε το σφυροδρέπανο από το λογότυπο του ΚΚΕ και έβαλε τον πυρσό της…ΝΔ!

Τίποτα όμως δεν πήγε καλά, αφού με την ολοκλήρωση του λόγου της έμεινε να κοιτάζει «παγωμένη» την κάμερα για 14 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Ενδεχομένως, το τμήμα της ροής προγράμματος της ΕΡΤ καθυστέρησε να δώσει το διαφημιστικό διάλειμμα, αφήνοντας την δημοσιογράφο εκτεθειμένη στον τηλεοπτικό αέρα, η οποία αντιμετώπισε το περιστατικό άψογο τρόπο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου