«Σπόντες» Τσουρού για την πρεμιέρα του Μουτσινά: «Ευτυχώς εδώ σε εμάς δεν στάζει το ταβάνι»

Αναμφισβήτητα, το κεντρικό θέμα συζήτησης των τηλεοπτικών εκπομπών του Σαββατοκύριακου είναι η πρεμιέρα του «ΝΜ Βραδιάτικα», της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον Alpha.
Ακόμη και εάν έγιναν φιλότιμες προσπάθειες, οι τηλεθεατές «πάγωσαν» με το τελικό αποτέλεσμα, γιατί απογοητεύτηκαν με την cringe αισθητική και τα αποτυχημένα αστεία.
Ο Κώστας Τσουρός και η παρέα του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχολίασαν το Σάββατο 16/11 την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά.
Τα σχόλια του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά
«Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ακριβώς αυτό που έκανε το μεσημέρι, ακριβώς το ίδιο πράγμα έκανε και το βράδυ. Δεν ξέρω αν είναι κακό ή όχι, ο καθένας μπορεί να το κρίνει. Συνήθως, ανάλογα με τη ζώνη στην οποία προβάλλεται μια εκπομπή, κάνεις και άλλα πράγματα. Και στη δική μου λογική δεν είναι ακριβώς το ίδιο να κάνεις μια εκπομπή μεσημέρι και μία εκπομπή βράδυ.
Επέλεξε να κάνει το ίδιο! Και τα προβλήματα που είχε χθες, πρεμιέρα ήταν, θα λυθούν, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Πάντα στις πρεμιέρες μπορεί να έχεις τέτοιου είδους προβλήματα. Εκεί, βέβαια, επειδή άργησε η πρεμιέρα και πόσο καιρό, θα έπρεπε να έχουν λυθεί, αλλά εν πάση περιπτώσει τα είχε, θα λυθούν», είπε ο Κώστας Τσουρός.
Όσο για το περιεχόμενο και τον σχολιασμό του παρουσιαστή: «Για μένα, δεν ξέρω πώς να το πω, περίμενα τον Νίκο Μουτσινά να μην ξανακάνει αυτό το πολιτικό σχόλιο που έκανε, ειδικά στην πρεμιέρα του. Δεν περιμένω από τον Νίκο Μουτσινά να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας», είπε ο Κώστας Τσουρός






0 ΣΧΟΛΙΑ