ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

ΣΦΟΔΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ! Στο σπίτι της Ελισάβετ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ το ΠΙΠΙΝΙ! Θα το πάρει το ΚΟΡΙΤΣΙ;;;

ΣΦΟΔΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ! Στο σπίτι της Ελισάβετ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ το ΠΙΠΙΝΙ! Θα το πάρει το ΚΟΡΙΤΣΙ;;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Δημήτρης Τσέλιος έχουν σχέση από το καλοκαίρι του 2007, όταν γνωρίσθηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Μήδεια». Η διαφορά ηλικίας – εκείνος είναι 16 χρόνια μικρότερος της- δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνουν ζευγάρι.

Στην αρχή, η σχέση τους παρέμενε μυστική- την γνώριζε μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια- γιατί η Ελισάβετ ήθελε να βεβαιωθεί για το πόσο θα διαρκέσει, αλλά κυρίως για το πώς θα την αποδεχθεί η 18χρονη κόρη της Μαρία. Όλα τα εμπόδια ξεπεράσθηκαν, οι αμφιβολίες έφυγαν και η σχέση συνεχίστηκε. Από πέρσι το ζευγάρι από την εποχή της εσωστρέφειας πέρασε στην εποχή της εξωστρέφειας. Άρχισαν να βγαίνουν μαζί σε δημόσιους χώρους, να ποζάρουν στους φωτογράφους και γενικά να μην κρύβονται. Τώρα μετά από πέντε και κάτι χρόνια αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν. «Δεν τους είναι κάτι άγνωστο. Και τώρα πολλές φορές ο Δημήτρης μένει στο σπίτι της Ελισάβετ , ενώ στο σπίτι της στην Αίγινα έχουν περάσει και μήνα μαζί» μας λέει φίλος του ζευγαριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει για ένα χρόνο, αλλά τελικά κατάλαβαν και οι δυο ότι η απόσταση μόνο κακό τους έκανε παρά καλό. Όσο για το σπίτι που θα μείνουν,  είναι αυτό της Ελισάβετ στη Νέα Σμύρνη. Αυτή την περίοδο η Ελισάβετ παίζει στον μονόλογο «Εγώ η Σωσώ» στο θέατρο «Αθηνών» ενώ ο Δημήτρης στο Παλλάς στο μιούζικαλ « Σούγκαρ» με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου