Χελώνα δάγκωσε τα οπίσθια πρωταγωνιστή ταινίας π@ρνό: Η επική αντίδραση Χασαπόπουλου – Βούλγαρη (video)

Ένα χιουμοριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ανάβυσσο με πρωταγωνίστρια μία θαλάσσια χελώνα, η οποία δάγκωσε τα οπίσθια πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών, ο οποίος πήγε να την απεγκλωβίσει, ενώ είχε βρεθεί στο σημείο για γυρίσματα ταινίας.
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη δεν πίστευαν ότι υπάρχει μια τέτοια είδηση και στη συνέχεια ξέσπασαν σε νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να περάσουν γρήγορα στον σημερινό καιρό.
Με την ευκαιρία, δείτε: Τηλεθέαση 9/9: Θρίαμβος για την Κοινωνία Ώρα Mega – Ποια προγράμματα «καταποντίστηκαν»
Η viral αντίδραση Χασαπόπουλου – Βούλγαρη
«Είχαμε εργατικό ατύχημα» ήταν η ατάκα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου με την Ανθή Βούλγαρη να συνεχίζει: «Μπράβο στο συνεργείο! Συγγνώμη οι λήψεις είναι υποβρύχιες;». Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του και απάντησε: «Δεν ήταν πάνω στο γύρισμα ρε πουλάκι μου.»
Το πλατό λύθηκε από τα γέλια και για λίγα δευτερόλεπτα ακούγονταν μόνο χαχανητά.






0 ΣΧΟΛΙΑ