«Έκρηξη» στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Ενημερώθηκε εκτάκτως ο παρουσιαστής

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ακόμη ένα 2ήμερο απόλυτη κυριαρχίας του βραδινού προγράμματος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!
Ο έμπειρος παρουσιαστής εδώ και καιρό βλέπει μόνο τις σειρές που ξεκινούν μετά τον «Εκατομμυριούχο» και έχουν το δικό τους κοινό να είναι πάνω από το ιστορικό τηλεπαιχνίδι που φέρνει ο ίδιος στους δέκτες μας και αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι, φέρνοντας πολλά χαμόγελα και στον ίδιο και στον ΑΝΤ1.
Ο Αρναούτογλου λοιπόν είδε το 16,4% στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής (7/4), την ίδια ώρα που το Survivor για παράδειγμα κατέρρευσε ξανά στο 12,4%. Πάντως, υπάρχουν και χειρότερα μέσα στην ημέρα, αφού η σχετική ανακοίνωση για την Φαίη Μαυραγάνη δεν έφερε ευχάριστα μαντάτα.
Τα νούμερα του δυναμικού κοινού
Prime Time
- ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 10,3 – 8,9
- ALPHA: Παγιδευμένοι στην καταιγίδα 4,9
- ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 16,4
- ΑΝΤ1. 5Χ5 Special 10,2
- OPEN: Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος 5,3
- OPEN: Το κορίτσι που εξαφανίστηκε 5,1
- STAR: Στα σύνορα 10,2
- ΣΚΑΙ: Survivor 12,4
- MEGA: Η γη της ελιάς 14,4
- MEGA: Famagusta 21.1
- ΕΡΤ: Μουσικό κουτί 3,2
- ΕΡΤ: Αθλητική Κυριακή 5,6
Νέα τροπή στην «κόντρα» Πλούταρχου – Αρναούτογλου: «Μου έχει κάνει μαύρη τη ζωή – Δεν τον κάλεσα ποτέ…» (video)
Λήξη… «συναγερμού» σήμανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως προς το αν υπάρχει τελικά παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιάννη Πλούταρχο.
Μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή για το θέμα στο Καλύτερα δε γίνεται ο γνωστός παρουσιαστής από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους και ότι τα παράπονα που έκανε στην κόρη του Κατερίνα στο The 2night Show ήταν μία πλάκα.
«Μην ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Καταλαβαίνω από τη μία, από την άλλη θα ψάχνομαι διπλά και τριπλά όταν πάω να κάνω μια πλάκα;» τόνισε αρχικά.
«Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά την οικογένειά του! Αλλά… θα πω την αλήθεια! Μου έχει κάνει τη ζωή μαύρη αυτός ο τύπος. Έλα, Παναγία μου!» είπε με χιούμορ.
«Γιάννη, να είσαι καλά όπου και να είσαι. Ισχύει ότι δεν τον κάλεσα ποτέ στην εκπομπή, γιατί δεν βγαίνει. Δεν πειράζει» είπε στο τέλος.






0 ΣΧΟΛΙΑ