«Τετέλεσται» η Πισπιρίγκου: «Πάτρα ώρα μηδέν» – Η αποκαλυπτική έρευνα της Νικολούλη στο «Τούνελ» (video)

Με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας θα καταπιαστεί η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 29/3.
Το πρωί της Παρασκευής, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα ποινή ισόβιας κάθειρξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Απόψε στις 23:20, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φέρνει απόψε στο φως μια συγκλονιστική αποκάλυψη για υπόθεση που ερεύνησε και θα συζητηθεί.
Η Αγγελική Νικολούλη θα ξετυλίξει το άγνωστο και έντονο παρασκήνιο μέσα από την αποκαλυπτική έρευνα του Τούνελ, από την οποία προέκυψαν συνταρακτικά στοιχεία για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Η ολέθρια σχέση που οδήγησε στην παιδοκτονία και οι μάρτυρες – “κλειδιά” που μίλησαν στην εκπομπή. Τι λένε σήμερα μετά τις εξελίξεις…
Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν είναι μάνα αυτή η γυναίκα, κορόιδευε όλον τον κόσμο για 2 χρόνια»
Εκτός εαυτού βγήκε η Ελένη Τσολάκη εξαιτίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή της για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.
«Είναι τρομερό να σκεφτείς ότι αυτό το κορίτσι, ένα υγιέστατο παιδάκι, που δεν χρωστούσε τίποτα σε κανένα, που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών και δεν είχε προλάβει να ζήσει τίποτα. Του στέρησαν με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο το δικαίωμα να ζήσει, να ονειρευτεί, να μεγαλώσει και να κάνει τη ζωή της. Δεν θα την πω μάνα, για εμένα δεν είναι αυτή η γυναίκα» είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.
«Πώς μπορεί 2 χρόνια αυτή η γυναίκα να κοροϊδεύει όλον τον κόσμο; Ακούω το κ. Κούγια να λέει ότι είμαστε σίγουροι για την αθωότητά της. Με τι ψυχή και κουράγιο αυτή η γυναίκα; Επιτίθεται στον Μάνο Δασκαλάκη πριν από δύο εβδομάδες έξω από τα δικαστήρια, αντί να κατεβάσει το κεφάλι και να πει σκότωσα το παιδί μου;» αναρωτήθηκε η Ελένη Τσολάκη.






0 ΣΧΟΛΙΑ