Όλοι το έμαθαν για τη Μαρία Αναστασοπούλου – Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον ANT1

Απόψε, Κυριακή 24 Μαρτίου στις 23:45, η Μαρία Αναστασοπούλου επιστρέφει με μία ακόμη «Αρένα».
Στην εκπομπή μιλά ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, για τα νέα αποκτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, τις προκλήσεις και τις απειλές, καθώς και για τη γεωπολιτική θέση της χώρας.
Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση για τον Νίκο Μάνεση.
Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει αποκλειστικές εικόνες από την εκπαίδευση και τις καθημερινές ασκήσεις της ομάδας ειδικού πολέμου.
Η «Αρένα» επισκέπτεται, ακόμη, την 114ΠΜ στην Τανάγρα, όπου βρίσκονται τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale, και συμμετέχει σε ασκήσεις με τους πιλότους.
Επιπλέον, η εκπομπή παρουσιάζει ένα οδοιπορικό στον Μοριά, στη Μονή της Αγίας Λάβρας, όπου φυλάσσεται και το λάβαρο της Επανάστασης, στο σπίτι του Κολοκοτρώνη και στο Κρυφό Σχολειό στη Δημητσάνα, αλλά και στις Σπέτσες και το σπίτι της Μπουμπουλίνας.
«Κάγκελο» ο Γιώργος Λιάγκας: Άσχημα νέα για τον παρουσιαστή πριν το τριήμερο
Έσκασαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (23/3) τα δυσάρεστα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού για μια ακόμη εβδομάδα το «Πρωινό» έκλεισε με ανησυχητικά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που πρέπει να ανησυχεί για τις επιδόσεις του.
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τερμάτισε στην τρίτη θέση με ποσοστό 8% πίσω από το Breakfast at Star που πήρε την απόλυτη πρωτιά με 15,8% και την Κατερίνα Καινούργιου που τερμάτισε δεύτερη με 10,6%.
Πρωινή ζώνη
- ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 6,1
- ALPHA: Super Κατερίνα 10,6
- MEGA: Πάμε Δανάη! 7,2
- EΡΤ: Πρωίαν σε είδον 3
- ΑΝΤ1: Το πρωινό 8
- OPEN: Πρωινό ΣουΣού 2,4
- STAR: Breakfast at Star 15,8






0 ΣΧΟΛΙΑ