Η Γη της Ελιάς: «Δεν αντέχω άλλο…» – Χωρισμός «βόμβα» στη σειρά (video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (29/2) επεισόδιο της Γης της Ελιάς, καθώς η Ξένια θα κλέψει το μωρό από τον Δημοσθένη, ενώ από την άλλη ο Φίλιππος βρίσκεται στα όρια για να χωρίσει οριστικά την Βασιλική και να φύγει… Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά στο χθεσινό επεισόδιο.
Όλα όσα θα δούμε στο σποψινό επεισόδιο (29/2)
Η Ξένια έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό της και απαιτεί από τον Δημοσθένη: «Τα λεφτά τα θέλω μετρητά, δεν γίνεται να μου τα καταθέσεις γιατί δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω. Χέρι με χέρι. Μου δίνεις τα λεφτά και παίρνεις το μωρό». Ετσι, κλείνουν ραντεβού την επόμενη μέρα για να γίνει η «ανταλλαγή».
Παράλληλα, η Αρετή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή και ξεσπάει σε όλους, ενώ και η Δήμητρα συμπεριφέρεται παράξενα απέναντι στον Κουράκο. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος φτάνει στην Κηφισιά για να επισκεφθεί την Ιουλία και να περάσει δύο μέρες μαζί της και εκεί η Ιουλία τού μιλάει για την παράνομη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνος προβληματίζεται.
Την ίδια στιγμή ο Κουράκος και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα προσέγγισης, καθώς ο Ορέστης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, ενώ ο Φίλιππος γυρνώντας δηλώνει στη Βασιλική: «Δεν θέλω πια να δουλεύω στα κτήματα. Σχεδιάζω να πάω στην Αθήνα για να συνεχίσω τις σπουδές μου», της ανακοινώνει και η Βασιλική τα χάνει.
Στο μεταξύ η Ισμήνη αποκαλύπτει στην Αφροδίτη κάτι που έμαθε από τον Κωνσταντίνο: «Θα σε καλέσει και ο Κωνσταντίνος να σε ενημερώσει, η συχωρεμένη η κυρία Ευτέρπη σε άφησε κληρονόμο στην περιουσία της. Πρέπει να σε αγαπούσε πολύ», της λέει και η Αφροδίτη μένει άναυδη.






0 ΣΧΟΛΙΑ