Σασμός: «Αν έχεις σκοπό να κάνεις κακό στον άντρα μου, θα…» – Η Βασιλική όπως δεν την έχουμε δει ξανά (video)

Στο σημερινό 31/1 επεισόδιο της σειράς Σασμός, το άνοιγμα της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή συνεχίζει να αναστατώνει την οικογένεια των Σταματάκηδων. Ο νέος εισαγγελέας έχει βάλει “φωτιά” σε όλους. Με την ευκαιρία, δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μαριάνας Τσομπανάκη στον Βασίλη Μπισμπίκη.
Οι αποψινές συνταρακτικές εξελίξεις
Η Στέλλα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό, αλλά τα φίδια ζώνουν για τα καλά την Καλλιόπη καθώς η δικηγόρος δεν ξέρει όλη την αλήθεια. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη στάση απέναντί στη πεθερά της παρόλο που η τελευταία τάσσεται υπέρ της οικογένειας του μικρού της γιου.
Η Εύα πείθει τον Αντρέα ότι έχει τρόπο για να τον βοηθήσει να ξεμπερδεύει με τον εκβιαστή του. «Θα σου δώσω εγώ τα χρήματα που χρειάζεσαι αλλά θέλω να με αφήσεις να εξηγηθώ εγώ μαζί. Αφησέ με να έρθω σε επαφή και δεν θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά.
Σου το υπόσχομαι», του τονίζει και εκείνος δείχνει να συμφωνεί. Η Εύα του εξηγεί ότι σε πρώτη φάση θα του δώσει μια επιταγή. Εκείνος, όμως, αισθάνεται πιεσμένος και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση.






0 ΣΧΟΛΙΑ