Άγριο «κράξιμο» από τον Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Οι συνάδελφοί του θα τον αποκαλούν η Στέφανος ή ο Στέφανος;»
«Μιλάμε για νούμερο»

Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο γνωστός ποινικολόγος, γελώντας, αναρωτήθηκε «πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;»
Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα…
Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του».
Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε: «Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο -γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής».
Τέλος, κατέληξε αναρωτώμενος: «Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».
«Γουστάρω να ξεδοντιάσω δικαστικούς και δημοσιογράφους»: Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στα Γιάννενα - Έντονες αντιδράσεις για τα λόγια του (video)
Δικαστικούς και δημοσιογράφους βάζει στο στόχαστρό του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μόλις λίγα 24ωρα πριν τις εσωκομματικές εκλογές.
Σε βίντεο που ανέβασε χθες στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει στους συγκεντρωμένους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα δίνοντας μια σειρά από υποσχέσεις σε τόνο, λόγο, ύφος και στιλ που θύμιζε τον Παύλο Πολάκη.
«Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις, πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό. Οι ασυλίες των βουλευτών, τέλος και οι ασυλίες. Τέλος και το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες. Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, κουνώντας κάθε φορά χαρακτηριστικά το χέρι του.
«Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο, δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω, έχοντας ζήσει έξω, όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», συμπλήρωσε.
Τότε μια κυρία από το πλήθος τού είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάρει μπροστά η χώρα», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Εγώ γουστάρω, εντάξει; Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή, πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή».
Αυτό αρχίζει την Κυριακή:
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 13, 2023
ΤΕΛΟΣ
👉Οι επιδοτήσεις στα κανάλια
👉Οι ασυλίες των βουλευτών
👉Το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών
👉Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία
Θέλουμε μια Ελλάδα όπου δε θα χρειάζεται να υποκύψεις στη λαμογιά για να πας μπροστά. pic.twitter.com/hB1j12qKaW